8
apr
Seneste opdatering: 8/4-05 kl. 1628
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

FörestÀll dig att ett antal hus bredvid ditt hem brinner ner till grunden och att flera av grannarna blir bostadslösa. Du lÄter en av de drabbade fÄ bo hos dig i vÀntan pÄ att det ska ordna upp sig. Snart mÀrker du emellertid att stÀdningen missköts och Àn vÀrre, att saker börjar försvinna i ditt hem. Misstankarna riktas mot din gÀst. TyvÀrr besannas de ocksÄ. Du tar upp det till diskussion men snart Äterupprepas beteendet. LÄter du gÀsten stanna eller avhyser du honom? Detta Àr den grundlÀggande frÄgan i följande text.
Av John JÀrvenpÀÀ

Under senare Ă„r har flera lantbrukare rĂ„nmördats i landets södra delar. I SmĂ„land har en taxichaufför avrĂ€ttats och ett otal kvinnor har gruppvĂ„ldtagits runtom i Sverige. Hösten 2003 mördades utrikesminister Anna Lind. I höstas dödades blott 14-Ă„rge James Waite med ett knivhugg i bröstet, efter att attackerats av ett gĂ€ng pĂ„ 5-8 personer. Förövarna har i samtliga dessa fall utlĂ€ndsk bakgrund, alltifrĂ„n frĂ„n forna öststaterna till Balkan, Mellanöstern eller Latinamerika………………………………………………………………klick:

set hos Björn Hammarbeck (tack!):
http://www.invandring.se/arkiv/2005/04/terkalla_medbor_1.html
sociologen John JÀrvenpÀÀs hjemmeside er her:
http://www.resonproduktion.com


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.