8
apr
Seneste opdatering: 8/4-05 kl. 1617
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

eller omkring 750.000 sv. kroner. Det skulle kunne betale nogle ordentlige brag. Hvor fÄr to unge indvandrere forresten sÄ mange penge fra ?

TerrordÄd kan ha betalats frÄn Sverige
PÄ torsdagen inleddes rÀttegÄngen mot de tvÄ irakiska mÀn som misstÀnks för terroristbrott i Irak. MÀnnen, som bor i Sverige, anklagas för att ha fört ut stora summor pengar till bland annat terrororganisationen Ansar al-Islam.
”Har fört över pengar, men i annat syfte”
Totalt menar Äklagaren att mÀnnen samlat ihop och överfört motsvarande 148 000 USA-dollar till terrorverksamhet. Bland annat ska pengarna ha sponsrat sjÀlvmordsbombarna som orsakade attentatet i Arbil dÀr över 100 mÀnniskor dog.
http://www.sr.se/ekot/artikel.asp?artikel=591293


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.