11
apr
Seneste opdatering: 11/4-05 kl. 1233
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

mens den √•bne danske arbejsl√łshed er lavere end i adskillige √•r, vil den ikke rigtig ned i Sverige:
Tala öppet om arbetsledigheten
av
Pernilla Ström, ekonom och debattör.
Somliga kunskaper vill man inte ha. Som att 2,24 miljoner människor inte går till jobbet en vanlig vecka. Som att 1,4 miljoner av totalt 5,8 miljoner människor i arbetsför ålder lever på statliga bidrag.

Som att P√§r Nuder och den socialdemokratiska regeringen tycker att vi ska h√∂ja skatten ytterligare p√• dem av oss som alltj√§mt masar sig till jobbet ‚Äď f√∂r att betala v√•rd och omsorg f√∂r de √∂vriga 3,2 miljoner m√§nniskor i den svenska befolkningen, som med √•lderns r√§tt inte ing√•r i arbetskraften.
Det v√§ckte ju viss uppm√§rksamhet h√§romveckan n√§r en socialdemokratisk riksdags- och fackf√∂reningsman tog bladet fr√•n munnen och konstaterade att den verkliga arbetsl√∂sheten inte handlar om n√•gra futtiga 4‚Äď5 procentenheter utan snarare uppg√•r till dryga 20 procent, om man ser till alla som av en eller annan orsak inte arbetar.

http://www.smedjan.com/etta.asp?sida=display&nr=1222
Lars Leijonborgs SR l√łrdagsinterview , handler stor set ikke om andet. Download her – 25 minutter:
http://www.sr.se/laddahem/Ekot/intervju/intervju.rm


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.