13
apr
Seneste opdatering: 13/4-05 kl. 1507
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

I Ärtier, i god tro og opmuntret fra Riksdagen, har Sverige opbygget en gigantisk flomme af en asylindustri. PÄ fÄ Är en anerkendelsesprocenten (PUT) til asyl, faldet fra over 40, til 10 %. De er nu virkelig desorienterede , oprigtigt forargede, og det kan man sÄdan set godt forstÄ. Hvorfor nu skifte hest 3/4 dele ovre i vadestedet? Hvad industrien ikke forstÄr, er at det er Riksdagen alene der bestemmer,ligesom i de 30 Är Sverige skulle multietnificeres grundigt. Den har nu Äbenbart har besluttet sig for at redde hvad der er tilbage af et velfungerende samfund. Om det ikke forlÊngst er for sent, kan kun den nÊrmere fremtid vise.
Intet under at hele “industrien” ikke stiltiende vil se pĂ„ at deres livsgrundlag forsvinder. Dette er altsĂ„ en aktion for eget smĂžr pĂ„ brĂždet, mere end for evindelig godhed. Er naiviteten og egeninteresserne rĂžrende, eller afskyelige, mĂ„ vĂŠre op til den enkeltes smag.
(Foreningen “ingen mĂ€nniska Ă€r illegal” er personlig favoritt- her taler Gud og ikke Folkeretten)
BrÀnn ditt pass!
Aktion mot inhuman flyktingpolitik och rasism
MÄndagen den 18 aprilSamling 18:00 pÄ Sergels torg, Stockholm
Rasistiska idĂ©er vĂ€xer sig allt starkare i det svenska samhĂ€llet. FrĂ„n att tidigare ha varit Ă„sikter som frĂ€mst uttryckts i smĂ„ extrema grupper, framförs de nu av allt fler. I media och i riksdagshuset gör nya förslag och nytt sprĂ„kbruk förĂ€ndringen tydlig. Segregationen i Sverige framstĂ€lls som ett problem hos ”invandrarna”, det Ă€r de som Ă€r ”passiva” och ”del av en bidragskultur”. Botemedlet sĂ€gs vara hĂ„rdare tag – bĂ„de mot de som lever hĂ€r och vid grĂ€nsen. Den inhumana flyktingpolitiken Ă€r en del av en vĂ€xande europeisk rasism. Det Ă€r en utveckling dĂ€r politiker flörtar med högerpopulism och dĂ€rigenom skapar och legitimiserar frĂ€mlingsfientlighet.
Men det finns motstÄnd! Varje dag och pÄ mÄnga olika plan kÀmpar mÀnniskor mot rasismen. En del av detta Àr kampanjen för flyktingamnesti (se
www.flyktingamnesti.nu). MÄlet Àr en allmÀn amnesti för asylsökande i samband med nedlÀggningen av UtlÀnningsnÀmnden vid Ärsskiftet 2005/2006. En reform av asylprocessen mÄste innefatta upprÀttelse och uppehÄllstillstÄnd Ät de som drabbats av det gamla systemet!
Ingen mĂ€nniska Ă€r illegal stödjer kravet för flyktingamnesti. Vi brĂ€nner vĂ„ra pass i protest mot de grĂ€nser som dras mellan ”oss” och ”dom” – bĂ„de i det vardagliga livet och vid de allt högre murarna. Ta med dig passet och kom!
Arrangörer: Ingen mÀnniska Àr illegal (
www.ingenillegal.org)


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.