23
apr
Seneste opdatering: 23/4-05 kl. 1255
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Lektor Pihl afsiger en præmatur dødsdom, som dog kan anes i horisonten. I Sverige er defaitismen og opgivenheden mærkbar:
http://www.berlingske.dk/kronikker
Vestens død
Af Michael Pihl
Europæerne har afkristnet, afnationaliseret og pornoficeret deres kultur. Nu er de begyndt at kede sig – ihjel.»Hopla, vi dør!« – jublede Tor Nørretranders over befolkningsudviklingen (Politiken 16. marts). Et morbidt, men dækkende udtryk for Vestens tilstand. For det er os, der dør. Den befolkningstilbagegang, som Nørretranders fejrede som en sejr for »verdenssamfundet«, er Europas nederlag. Vesten dør, som den amerikanske konservative Patrick J. Buchanan skriver. Den har mistet troen pĂĄ bĂĄde Gud og sig selv. SĂĄledes indvarsles Aftenlandets Undergang.
———————————————-
I takt med Europas demografiske nedsmeltning er 20 millioner muslimer indvandret siden 1970. Fremmedgjorthed for de vestlige samfund bidrager til islams radikalisering i Europa. 11. september-piloternes afsky for Vesten var sĂĄledes næret af erfaringer fra livet i Hamburg. Ikke siden folkevandringstiden har de europæiske nationer pĂĄ sĂĄ kort tid oplevet sĂĄ radikale ændringer i befolkningssammensætningen. Muslimsk indvandring, parallelsamfund og de vestlige eliters had til egen kultur polariserer sĂĄledes de europæiske samfund. »Multikulturalismen har været en katastrofe. Den fører til balkanisering af samfundet og ultimativt til borgerkrig« – udtalte den franske professor Gilles Kepel. Men Vestens elite har investeret sĂĄ megen prestige i multikulturalismen, at de hellere destabiliserer samfundet yderligere end opgiver deres frelste attituder. Omtrent som da man flyttede rundt med stolene pĂĄ den synkende »Titanic«.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.