24
apr
Seneste opdatering: 24/4-05 kl. 0240
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!


Imponerende diskret har Sverige omlagt sin asylpolitik, fra de √•r man modtog op til 92.000 √•rligt, til nu kun at give sm√• 2000 permanente opholdtilladelser. Plus, vel at m√¶rke 22.214 “familiesammenf√łrte”. Hvis Riksdagen ogs√• kan minimere det tal lige s√• diskret, m√• det v√¶re verdensrekord i fremmedpolitik uden folkelig indblanding. Der er alts√• s√•dan regeringen vil tage luften ud af “de fr√§mmedfientlige” Sverigedemokrater nu, i stedet for tidligere tiders shaming, nedtystning, berufsverbot, vold og direkte censur. En styreform som, set over tid, minder mest om oplyst enev√¶lde og en kamp for at bevare velerhvervede pamper rettigheder. I ethvert normalt demokrati, havde denne udvikling v√¶ret for√•rsaget af en udluftning i parlamentet.
– Jeg gad nok se det interne cirkul√¶re der er g√•et ud til sagsbehandlerne……………………………….
1999 var andelen som fick bifall på sin ansökan om uppehållstillstånd hos Migrationsverket 45 procent. År 2000 var siffran 41 procent. År 2001 var den 28 procent. År 2002 var den 20 procent. År 2003 var den 15 procent. Förra året, 2004, var siffran 9 procent. Om den takten fortsätter har vi vid nästa årsskifte stängt gränserna för flyktingar och asylsökande till Sverige.
http://www.migrationsverket.se/swedish/statistik/siffror.html

Verksamheten i siffror – In- och utvandring under 2004
Under 2004 invandrade cirka 46 800 personer till Sverige…..
Asyl: Under 2004 kom 23 161 asylsökande till Sverige. Uppehållstillstånd
Under 2004 fick 59 144 personer uppehållstillstånd, en liten ökning jämfört med 2003, då motsvarande siffra var 57 616.6 140
22 214 personer fick uppehållstillstånd på grund av familjeanknytning.
Det er i√łvrigt interessant at journalisten Thomas G√ľr allerede for 3 √•r siden bem√¶rkede denne m√•de at f√łre politik p√• i et interview med Jyllandsposten. Med 22.000 familiesammenf√łrte kan man nu godt argumentere imod det, men hvor mange kunne Sverige ikke have med sm√• 2 mio. indvandrere ? Hvis reglerne var u√¶ndrede, ville tallet jo stige n√¶rmest eksponentielt, men i √•r er det faldet fra 24.553 i 2003. I Realiteten har Sverige allerede “dansk” asylpolitik.
30 √•rs h√¶rv√¶rk, synes at v√¶re ved vejs ende, og landet ligger tilbage i en s√łrgelig, antagelig irreperabel, forfatning.* Dette betyder samtidigt at Sverigedemokraterna, som under normale vilk√•r ville have haft en st√łtte p√• 15-20 %, n√¶ppe f√•r en fod indenfor i Riksdagen. Taberne er ikke bare alle de der har mistet liv og velf√¶rd, men ogs√• tilliden til svensk demokrati.
Hele interviewet er meget læsværdigt også i dag:
¬ĽHvis man ser p√•, hvad den svenske socialdemokratiske regering har gennemf√łrt de sidste √•r, ligner det til forveksling Nya Demokraternes (det nu hedengangne protestparti, red.) program. Man taler bare ikke om det som i Danmark. Danske politikere m√• enten v√¶re mere √¶rlige – eller m√•ske bare politisk set dummere, siden de taler h√łjt om det. De regler om familiesammenf√łring, som den danske regering vil gennemf√łre, eksisterer allerede i Sverige. Ikke vedtaget med lov, blot som en bureaukratisk realitet.¬ę
http://dansk-svensk.blogspot.com/2002_05_01_dansk-svensk_archive.html
*Interesserede b√łr studere begrebet “social kapital” p√• http://www.nomos-dk.dk/ eller k√łbe det seneste nummer af tidsskriftet og l√¶se artiklen “N√•r Kultur betyder Noget”.


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.