1
maj
Seneste opdatering: 1/5-05 kl. 1419
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Enten er svenske journalister og politikere de mest uvidende og naive mennesker der kan opdrives, eller ogsĂ„ har de en mental spĂŠrre for at sige det som det er: De bliver snydt sĂ„ det driver af russiske asylmaffiosoer, der formidler fĂŠrdige instrukser og rejser til Sverige – mod behĂžrigt honorar. Det er banal viden i hele EU. Det er 4 Ă„r siden seriĂžse danske aviser dokumenterede det i detaljer med internetadresser og det hele.PĂ„ Google behĂžver man bare ordene “asylum”, “Sweden”, “Moscow”, “help”
Bertel Haarder burde forbarme sig og ringe Barbo Holmberg op inden Sverige bliver helt til grin. – Hvad der egentlig foregĂ„r vanskeligt at forstĂ„. Selv Ulf Nilson valser rundt om den varme grĂžd i dag, enten fordi han mangler fakta, eller ogsĂ„………………….????
http://www.expressen.se/index.jsp?d=878&a=277740
Ulf Nilsson: Apatiska barn bara i Sverige
Skandalen med de apatiska flyktingbarnen bara vÀxer.
Den gör mig bÄde förtvivlad och förbannad.

———————-
Den fjĂ€rde synpunkten krĂ€ver nĂ„gra ord till. Det har lĂ€nge spritts rykten – bĂ„de pĂ„ nĂ€tet och man och man emellan – som gĂ„r ut pĂ„ att förĂ€ldrar ”dopar” sina barn, alltsĂ„ medvetet förgiftar dem för att fĂ„ uppehĂ„llstillstĂ„nd av humanitĂ€ra skĂ€l.
Jag rÄkar veta att det finns anstÀllda pÄ golvet i migrationsverket som Àr helt
övertygade om att det Àr sÄ. Eftersom locket lagts pÄ vÄgar ingen gÄ ut och
framföra misstankarna offentligt. Dessutom vet man ju att den som sĂ€ger nĂ„got ”olĂ€mpligt” om invandrare omedelbart beskylls för rasism, frĂ€mlingsfientlighet, etcetera. SjĂ€lv vet jag inte om beskyllningarna Ă€r vĂ€lgrundade. Men tvĂ„
omstÀndigheter ser konstiga ut:
Apatiska barn förekommer bara i Sverige
(Norge och Finland har rapporterat nÄgra fÄ fall, men de kommer frÄn Sverige). Det handlar alltid om barn frÄn det forna Sovjet och det forna Jugoslavien, begrÀnsade grupper, inom vilka tips om hur man lÀttast fÄr PUT (permanent uppehÄllstillstÄnd) kan spridas snabbt.

Som man mĂ„ske ved , har svenske “borgerlige” en udprĂŠget berĂžringsangst og naivitet ovefor den ĂždelĂŠggelse indvandringen har forĂ„rsaget. De er hĂ„blĂžse.De er sĂ„ “rumsrena” at danske sosser sammenligner er de rene nazister. Her fremhĂŠver en Timbro/Smedjan mand netop det allermest naive fra Nilsons artikel (som meget vel kan vĂŠre PK- en luns til hans PK-redaktĂžr):
Det Àr för mycket s&m i svensk politik Ulf Nilson skriver
klokt i Expressen om de apatiska barnen:
“SJÄLVFALLET kan man inte skicka
ivĂ€g barn som Ă€r sĂ„ sjuka att de varken kan gĂ„ eller Ă€ta. Vi Ă€r vĂ€l för helvete inte nazister?”

For den indvandringstyngede og fortvilede svenske befolkning, er de borgerlige en ringe trĂžst og et ringe alternativ.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.