12
maj
Seneste opdatering: 12/5-05 kl. 1204
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

eller den tvangsmÊssige kulturoptimisme. Ondskab findes, vold findes , ogsÄ i versioner der ikke kan klares med en tur pÄ fader Freuds forstÄelses sofa. Elise Claeson:
….Det onda vĂ„ldet kan bemötas med det goda vĂ„ldet. Örfilen och kriget kan vara det som skiljer oss frĂ„n förtryck och barbari. MĂ€nsklighetens historia Ă€r fylld av blod, svett och tĂ„rar frĂ„n familjegrĂ€l och slagfĂ€lt. Vi kĂ€nner igen örfilen och kriget frĂ„n homo sapiens kamp för att överleva.DĂ€rför Ă€r det skönt att kunna fly frĂ„n dagens söndagsskole-Sverige dĂ€r allt vĂ„ld Ă€r ont. Vi kĂ€nner inte igen oss i det onaturligt snĂ€lla officiella Sverige. Neutralitet och alliansfrihet blev vĂ„r ursĂ€kt för att undvika Ă€ven det rĂ€ttfĂ€rdiga kriget………………………
…………De vill inte se att bristen pĂ„ gott vĂ„ld blir en grogrund för det onda vĂ„ldet.
http://www.svd.se/dynamiskt/ledare/did_9704791.asp


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.