14
maj
Seneste opdatering: 14/5-05 kl. 1512
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

dette kan ikke skrives i en svensk avis. Heller ikke pÄ den censurerede del af svensk net. En udmÊrket grund til at gengive det her:
Sveriges framtid och SDI julas frĂ„gade jag syrran och hennes kille,tvĂ„ barn har de, vad de skulle sĂ€ga till att bo i HjĂ€llbo. “Tja… det skulle vĂ€l gĂ„ bra.”De vet vad HjĂ€llbo Ă€r. Min andra syrraĂ€r milt sagt vĂ€nligt instĂ€lld till multikulti. Mina bröder bara rycker pĂ„ axlarna Ă„t multikulti. De orkar inte ens ta till sig vad det kostar.
Jag har genom Ären pratat med en hel del folk. En Àldre svensk förklarade för mig att alla kulturer med tiden gÄr upp i varandra. För ett Är sedan pratade jag med en lÀrare i över en timme. PÄ slutet frÄgade han: Vad Àr problemet? Inte ett ord hade gÄtt in.
En granne berÀttade att hon skulle flytta till en grannstad. -Men du skall inte bo i det och det omrÄdet, hade vÀnner förklarat för henne.-Bara en massa utlÀnningar, sa hon.
En kompis blev erbjuden en kanonfin tvÄaför 2 000 i mÄnaden. 1 500 under vanlig hyra.-DÀrför att det Àr ingen som vill bo dÀr, hade hon pÄ bobolaget förklarat. Behöver jag skriva att det Àr ett mÄngfaldsomrÄde i nÀrheten?
Det Àr sÄ hÀr det fungerar i verkligheten. Och det finns inga pengar i vÀrlden som kan Àndra pÄ det. Sen kan multikultisvÀrmmarnatjata sitt integrationspladder till solen slocknar.Integration Àr de halvstuderades luftslott.De assimileringsdugliga invandrarna anpassarsig och ser till att deras ungar fÄr en utbildning.Dom Àr inte ett problem. Det Àr de som blir kvar i ghettona som Àr problemet. Och ghettonafylls hela tiden pÄ.
Om fÄ Är kommer storakullar med invandrarungar upp i giftasÄlder.Vem de gifter sig med vet vi redan. Enda sÀttet Àr att införa liknande regler somDanmark har infört. Minst 24 Är gamla skallde vara, försörjningsansvar i Àr det sju Är?
Blir det inte sÄ inom fem Är Àr det bara att flytta frÄn landet.
“Debatten” i Sverige Ă€r tio Ă„r efter Danmark. Om sd mot all förmodan, tyvĂ€rr, kommer in i riksdagen, kommer det troligtvis inte att förĂ€ndra mycket. Sd kommer att blibehandlade som pesten.Det skulle inte förvĂ„na mig om alla sju sosse-partiernas fuhrer stod fram gemensamt ochsĂ€ga nĂ„tt i stil med: Detta Ă€r skammens dag.
Sossarna la grunden till folkhemmet, de andra partierna var i mycket enig om utvecklingen. Av nÄgon anledning var de sju sossepartiena inte nöjda med resultatet. För mÄnga svenskar.Vi river och bygger om. Om sossarna sagt att vi skall försÀmra förmÄnerna och sÀnka pensionernahade det inte gÄtt, alltsÄ fick det bli bakvÀgen via en massiv ulandsinvandring.
Idag hĂ„ller förtidspensionssystemet pĂ„ att bryta ihop. Det gĂ„r inte att fylla pĂ„ med 50 eller 60 000 varje Ă„r. Det Ă€r en omöjlig ekvation. Varav mĂ„nga inte har betalat en krona till systemet.Ulandsinvandrare kommer hit och blir personligassistent till sina egna anhöriga. PĂ„ pappret har de en inkomst. Efter nĂ„gra Ă„r Ă€r de “utslitna”och fĂ„r hög förtidspension. En efterbliven kan rĂ€kna ut att det inte hĂ„ller,men inte en svensk politiker. De funderar inte ens över det.
Debatten för tio Ă„r sedan i Danmarkvar friare Ă€n den Ă€r i Sverige idag. Och det finns inget som ens antyder en debatt. Sd i riksdagen, tror jag inte kommer att Ă€ndra pĂ„ det. TyvĂ€rr.PĂ„ det kommer sd med en partiledare som villstoppa massinvandringen, men som tydligen inte ens vet hur mĂ„nga som fĂ„tt put det senaste Ă„ret. Att sitta i tv och inte kunnabeslĂ„ “journalist”packet med lögn Ă€rmilt sagt bara för dĂ„ligt.Sen kan han vara trevlig allt han vill.
Enligt Migrationsverket har 900 000 fĂ„tt put de senaste 20 Ă„ren. Förra Ă„ret fick 60 000 put. Är en fras som skall sitta i ryggraden. NĂ€r – inte om – utan nĂ€r dessa reportrarljuger om antalet put Ă€r det bara attfrĂ„ga om Migrationsverket ljuger? Och uppmana tittarna att sjĂ€lvagĂ„ in pĂ„ MV hemsida och se sjĂ€lv.
Asylturismen: verkar tom sossarna ha fattat att den gÄtt för lÄngt. Om de talen som pÄstÄsöver beviljade asylput stÀmmer, har sossarna i princip satt stopp för asylinvandringe viaasylprocessen. FÄr bara en av tio stannakommer det inte vara lönt att söka asyl i S.Det Àr en hel sensation, OM det stÀmmer.
ÅterstĂ„r att stoppa anhöriginvandringen.Kan sd det? Eg trur ikke det. Och de sjusossepartierna kommer definitiv inte attgöra det. Dina barnbarn kommer att blien minoritet i sitt eget land. Och det Ă€rsvenskarna som gör det, av fri vilja.Etnogenicid kallas det.FolksjĂ€lvmord.Obegripligt.
Heg.
De “MĂ„ngfalds-religiĂžse” laller videre derudaf. UMF – dem kendte jeg godt nok ikke. SvĂŠrt at forestille sig den danske UdlĂŠndingestyrelse stĂ„ bag ved sĂ„dan noget:

En dag för mÄngfalden
Den 17 maj kommer mÄngfaldsturnén Ja till mÄngfald, nej till rasism och diskriminering till Filipstad. Bakom arrangemanget stÄr Ungdomsförbundet för mÄngfald (UFM), Filipstads kommun och Migrationsverket.
http://www.vf.se/newvf/docs/visa.asp?textID=58391
http://www.ufm.se/index.html
minder nÊrmest om en rockturné eller en dollarprÊdikants vÊkkelsesturné:


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.