15
maj
Seneste opdatering: 15/5-05 kl. 0148
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

dina SMS, din web surf……………..?
“Storebror Ă€r redan hĂ€r”
FrĂ„gan stĂ€lls pĂ„ sin spets av förslaget frĂ„n bland andra justitieminister Thomas Bodström om att införa obligatorisk lĂ„ngtidslagring av data om alla EU-medborgares elektroniska kommunikation. Tanken Ă€r att för en period om mellan ett och tre Ă„r lagra information om vilka vi har telefonkontakt med och nĂ€r, var vi befinner oss geografiskt nĂ€r mobiltelefonen anvĂ€nds och nĂ€r, vilka vi har e-postkontakt med och nĂ€r, vilka vi har SMS-kontakt med och nĂ€r samt vilka webbplatser vi besöker och nĂ€r. Eventuellt ocksĂ„, beroende pĂ„ vald teknisk lösning, vilka sökord vi matar in i sökmotorer som Google…………………………..
http://sydsvenskan.se/opinion/aktuellafragor/article101740.ece


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.