16
maj
Seneste opdatering: 16/5-05 kl. 0756
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

desillusioneret kronikør, efter en uge med 3-4 dødsmishandlinger. Men hvad skal man næsten sige til politikere, der pĂĄ Ă©n generation har skabt verdens fredeligste og rigeste land om til et samfund med 2631 anmeldte voldtægter i 2004, over 200 mord, 67.000 tilfælde af “grov misshandel” ? Og en uhjælpligt synkende velfærdsskude. NĂĄr man ikke kan lufte sin protest, mĂĄ man stemme dem bort, som vi gjorde med dem i Danmark der havde samme kurs.
http://www.expressen.se/index.jsp?a=285201
Politiker – hur tryggt är det där ute egentligen?
SÄTRA. När vi ser dessa unga män sparka livet ur varandra behöver vi inga experter som säger att det grova våldet inte ökar.Vi behöver någon sorts tröst, och den måste komma från politikerna, de som styr vår framtid.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.