20
maj
Seneste opdatering: 20/5-05 kl. 0840
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

drengen mo jo være syg Рhan skal være glad for at han kommer under behandling og er under 18:
Kallade flicka f√∂r “neger” ‚Äď fick v√•rd
En 15-√•rige pojken d√∂mdes p√• torsdagen i √Ėrebro tingsr√§tt till v√•rd inom socialtj√§nsten.
Flickan, som var den enda med m√∂rk hudf√§rg p√• skolan, s√§ger att hon mobbats av mellan 20 och 25 elever sedan hon b√∂rjade p√• skolan i h√∂stas. Men det var inte mobbningen som pr√∂vats i tingsr√§tten, utan de misst√§nkta olaga hot och f√∂rol√§mpningar som 15-√•ringen utsatt henne f√∂r, skriver Nerikes Allehanda.Gick till polisenEnligt tidningen ska flera av eleverna p√• skolan ha kr√§vt att hon skulle s√§lja cigaretter. Anledningen till detta var att flickan var asyls√∂kande och att de p√• skolan gick rykten om att det bland dessa s√•ldes cigaretter svart. Flickan, som inte hade n√•gra cigaretter, gick i st√§llet till polisen.I samband med detta ska pojken ha hotat henne och kallat henne f√∂r “negerj√§vel”.

http://www.expressen.se/index.jsp?a=287569


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.