21
maj
Seneste opdatering: 21/5-05 kl. 0017
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

http://www.bgf.nu/mangfald/insats.html
InsatsstyrkaUr ett inlÀgg pÄ SvD Synpunkt den 20/5 -05, hÀr citerat med instÀmmande:
“Sverige har förbundit sig att sĂ€tta upp en stridande insatsstyrka för EU:s rĂ€kning till en kostnad av sjuĂ„tta miljarder. Styrkan skall pĂ„ order av Bryssel kunna sĂ€ttas in pĂ„ vilken krigsskĂ„deplats som helst i vĂ€rlden.
Regering och riksdag har i stort sett avskaffat vÄrt invasionsförsvar och sÀtter i stÀllet upp denna stridande insatsstyrka som EU förfogar över. Detta Àr helt fel och vi mÄste pÄ alla sÀtt förhindra ett sÄdant vansinne frÄn politikernas sida.
Vi behöver en insatsstyrka, men för helt andra Ă€ndamĂ„l och för internt bruk. Statsmakterna har totalt misslyckats med integrering av vĂ„ra nya medborgare och den grĂ€nsöverskridande brottsligheten ökar allt mer.I vara större stĂ€der finns stora segregerade omrĂ„den med stor arbetslöshet. Dessa ‘öar’ Ă€r och kommer att vara rekryteringsbaser för brottslighet av alla slag.
DĂ€rför Ă€r det hög tid att handla. Regeringen bör omgĂ„ende fatta beslut om en insatsstyrka som med det snaraste skall ta itu med utbildning, sysselsĂ€ttningsskapande Ă„tgĂ€rder och brottsbekĂ€mpning.”
“I stĂ€llet för att meningslöst att kasta ut sju Ă„tta miljarder pĂ„ ett försvarssamarbete skall dessa medel anvĂ€ndas för internt bruk.Gör vi inte nĂ„got Ă„t integrering och den alltmer ökande brottsliga verksamheten kommer vi till slut att fĂ„ anvĂ€nda den militĂ€ra insatsstyrkan för att skydda oss.En sjĂ€lvskriven ledare för detta projekt Ă€r översten Bo PellnĂ€s.”


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.