3
jun
Seneste opdatering: 3/6-05 kl. 0744
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

AfpresningsforsĂžgerne fortsĂŠtter:
Antalet apatiska flyktingbarn som behövt vÄrd i Sverige Àr fler Àn vad som tidigare rapporterats.Det visar de senaste siffrorna som forskningsledaren och docenten i sociologi Nader Ahmadi tagit fram pÄ regeringens uppdrag.
Samtidigt förstĂ€rks nu, enligt Ekot, bilden av att det hĂ€r Ă€r ett problem som med fĂ„ undantag bara förekommer i den svenska asylprocessen.Ett svar frĂ„n England och ett frĂ„n Österrike bekrĂ€ftar bilden att problemet bara finns i Sverige, sĂ€ger Ahmadi.- Om det Ă€r sĂ„ att asylsökande barn inte blir sjuka i Danmark eller Norge eller Finland, dĂ„ kan det finnas ett vĂ€rde i att förstĂ„ vad det Ă€r som skiljer vĂ„ra lĂ€nder Ă„t i omhĂ€ndertagandet av asylsökande barn, sĂ€ger regeringens samordnare Marie Hessle till Ekot.
http://www.expressen.se/index.jsp?a=294742
Og i parentes bemĂŠrket – endnu et afstumpet rovmord pĂ„ et ĂŠldre,troskyldigt bondepar. Man kan nĂŠsten historien udenad nu. Det er for tragisk!
De lÄg mördade i ladugÄrden
BRATTÅS, HÄRNÖSAND.
NĂ€r dottern kom in i huset för att leta efter sin 70-Ă„riga pappa stod lĂ„dor och skĂ„p pĂ„ vid gavel.NĂ€r hon gick till ladugĂ„rden gjorde hon den fasansfulla upptĂ€ckten:Innanför dörren lĂ„g hennes pappas 67-Ă„riga kvinna. LĂ€ngre in hittades hennes far – bĂ„da ihjĂ€lklubbade.
http://www.expressen.se/index.jsp?a=294718


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.