9
jun
Seneste opdatering: 9/6-05 kl. 2006
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

som riksdagspartierne ynder at kalde Sverigedemokraterna. I udtrykket ligger underforstĂ„et at man ikke kan andet end behandle dem “antidemokratisk” og at der er fri jagt pĂ„ dem.En fiffig mĂ„de at dĂžmme et politisk synspunkt fredlĂžst pĂ„. Det er svĂŠrt at forestille sig at dette ikke koster liv pĂ„ et tidspunkt. Jeg skrev lidt om det i JP idag:
Offentliggjort 9. juni 2005 03:00
Det svenske demokrati
DF’S SØREN Espersen vil til nĂŠste Nordisk RĂ„ds samling, stille spĂžrgsmĂ„l til den svenske regering om 13 specifikke sager om berufsverbot og voldelige overgreb pĂ„ det lovlige parti, Sverigedemokraterne.
Forleden indtraf det hidtil groveste overfald pĂ„ partiet, som var samlet i Rottne nord for VĂ€xjö for at fejre nationaldagen. Venstreekstremister under navnet “Antifascistisk aktion”, angreb med Ăžkser, knive, jernrĂžr og tĂ„regas partimedlemmerne, og nogle blev temmelig ilde tilredt. Svenske medier er stort set tavse, og hvad vĂŠrre er – ingen af de 349 i Riksdagen fĂžler anledning til at tage afstand fra overgrebet pĂ„ mĂžde- og ytringsfriheden.
De, der tier, samtykker.
Jeg mener, at forholdene i Sverige nu er sÄ alvorlige, at ogsÄ den danske regering bÞr overveje, om vi er tjent med at vÊre medlem af et samarbejde med et Sverige, der i stigende grad lader hÄnt om de mest elementÊre politiske spilleregler. Dette ogsÄ set i lyset af den ret alvorlige kritik, som Helsinki Human Rights Group rettede mod den demokratiske proces i landet op til 2002-valget.
Som demokratisk sindet og partilÞs dansker, befinder jeg mig i al fald ikke godt i dette selskab. Hvor gÄr grÊnsen mellem interstatslig tolerance og behovet for afstandtagen? Hvordan befinder Venstre og de konservative, for ikke at tale om de andre partier i Folketinget, sig i selskab med denne svenske udgave af demokrati?

”Nu gĂ„r vi till handling mot det vĂ€nsterextrema vĂ„ldet!”
Ännu en attack drabbade i helgen kamrater ur vĂ„ra led. VĂ€nsterextremister slog under natten mot mĂ„ndagen till mot en partitillstĂ€llning i utkanterna av VĂ€xjö. JĂ€rnrör och tĂ„rgas kastades in genom fönsterrutorna, partimedlemmar slogs blodiga med olika tillhyggen och ett stort antal bilar som stod parkerade i anslutning till lokalen totalförstördes. Minst en partikamrat fick föras till sjukhus i ambulans. Totalt skadades 18 av vĂ„ra vĂ€nner. Det var den vĂ€rsta vĂ€nsterattacken mot oss pĂ„ mĂ„nga Ă„r.
http://www.sdkuriren.se/nyheter.php?action=fullnews&id=576

fler fotos
http://www.sdkuriren.se/nyheter.php?action=fullnews&id=569
Krossa-isterna
http://www.bgf.nu/haxeri/afasd.html


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.