12
jun
Seneste opdatering: 12/6-05 kl. 2316
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

To erfarne ex. socialdemokrater, Jan Milld og Björn HammarbĂ€ck, tager sagen igen hĂ„nd med udgivelsen af en gratis avis efter Metro modellen. TrĂŠtte af lĂžgn , fortielser, debat-censur, fordrejet statistik. Man kan ikke hĂ„be for noget bedre for Sverige, end at denne avisen fĂ„r landsdĂŠkkende udbredelse, og bliver den faktor der bryder isen og sĂŠtter en ny stadard for hvordan en demokratisk debat bĂžr vĂŠre. Lycka till hĂ€rifrĂ„n – til Milld, HammabĂ€ck, men frĂ€mst Sverige.

http://www.sverigeicentrum.se/
af programerklĂŠringen:
LÄt mig sÀga sÄ hÀr: Sverige stÄr idag inför allvarliga ekonomiska och sociala problem. Under de senaste decennierna har vÄrt samhÀlle genomgÄtt mycket djupgÄende förÀndringar. Detta har skett utan att vi som vÀljare fÄtt nÄgon egentlig chans att rösta om detta.
Sverige har vĂ€rldens högsta skattetryck – Ă€ndĂ„ rĂ€cker inte pengarna. Det Ă€r nĂ„got som inte stĂ€mmer! Vart tar alla pengarna vĂ€gen?
De samhÀllsproblem som nu tornar upp sig Àr till stor del ett resultat av en utebliven politisk debatt.
Faktum Ă€r att – trots ett presstöd pĂ„ över 500 miljoner kronor Ă„rligen – den Ă„siktsmĂ€ssiga mĂ„ngfalden i svenska massmedia Ă€r strikt begrĂ€nsad. Det finns frĂ„gor som helt enkelt Ă€r tabu. Inom vissa omrĂ„den existerar en likriktning, som pĂ„minner om den i de forna öststaterna.
– VĂ„rt samhĂ€llsklimat befrĂ€mjar hyckleri. MĂ€nniskor kan hysa vissa Ă„sikter, men vet samtidigt att det inte “passar sig” att offentligt ge uttryck för dem. Och det handlar lika mycket om insikter som om Ă„sikter. Vissa fakta betraktas som “obehagliga” och fĂ„r dĂ€rför inte nĂ€mnas.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.