13
jun
Seneste opdatering: 13/6-05 kl. 1104
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

her er en Miljöpartist som i ramme alvor tror at indvandrenes lave erhversfrekvens, udelukkende er begrundet i “diskriminering”. Det orker man jo ikke kommentere med andet end: Gid det var sĂ„ vel ! TĂŠnk hvis svenske politikere nĂžjedes med at befatte sig med virkeligheden:
Motverka etnisk orÀttvisa
Under mĂ„nga Ă„r gick vĂ€lmenande vita till de segregerade omrĂ„dena i USA. De ville hjĂ€lpa till med det “svarta” problemet. VĂ€ndningen kom pĂ„ 1960-talet. De svarta pĂ„pekade att “vi har inte ett svart problem, vi har ett vitt problem”. Problemet var bristen pĂ„ lika rĂ€ttigheter och möjligheter.Förnekelsen bidrar till att Ă„terskapa en strukturell diskriminering i Sverige som grundar sig pĂ„ etnisk och religiös tillhörighet.Det behövs i stĂ€llet en prioritering av lika rĂ€ttigheter och möjligheter. Och en tydlig antidiskrimineringspolitik som strategi.
http://www.svd.se/dynamiskt/brannpunkt/did_9930285.asp
store dele af Riksdagen synger med pĂ„ melodien. Selvhypnose ? Borte er alle de der ikke kan sproget, kan et fag, ikke vil arbejde, kvinder der ikke MÅ, unge der forlader uddannelsen osv. Et rent PK fata morgana:
Presskonferens om betĂ€nkandet “Det blĂ„gula glashuset – strukturell diskriminering i Sverige”
Utredningen om strukturell diskriminering pĂ„ grund av etnisk eller religiös tillhörighet presenterar betĂ€nkandet “Det blĂ„gula glashuset – strukturell diskriminering i Sverige”.

http://www.regeringen.se/sb/d/5652/a/46212


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.