13
jun
Seneste opdatering: 13/6-05 kl. 2127
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!


med tak til: http://jihadimalmo.blogspot.com
“De förtjĂ€nar nĂ„got bĂ€ttre”
ApropÄ gÄrdagens notis om terror-DVD fick jag ett mail frÄn en gymnasielÀrare i Malmö. DÄ jag tycker innehÄllet Àr av intresse för en större lÀsekrets har jag bett att fÄ publicera ett utdrag ur det. LÀraren har accepterat pÄ villkor att varken skolan eller hon identifieras.

“För ett par mĂ„nader sedan kom jag in i en IT-sal dĂ€r det skulle pĂ„gĂ„ sjĂ€lvstudier. Ett tiotal av de arabiska pojkarna i klassen var samlade kring en PC och stĂ€mningen var hög.
Spontant trodde jag att det rörde sig om porrsurfning pÄ nÀtet och gick fram och tittade i förhoppningen att de skulle skÀmmas. Men ack nej, de tittade pÄ DVD med mord pÄ gisslan i Irak. Den ena vidriga halshuggningen efter den andra rullade över skÀrmen.NÄgot chockad frÄgade jag vad de sysslade med.
“Vi tittar pĂ„ nĂ€r Allahs kĂ€mpar dödar judarna och amerikanarna”, blev svaret. –
Det Ă€r vidrigt nĂ€r man dödar oskyldiga mĂ€nniskor, försökte jag tillrĂ€ttavisa. De begrep inte vad jag talade om. Alla pratade i mun pĂ„ varandra och försökte förklara för mig att “de otrogna” nu fick sina rĂ€ttvisa straff.
NĂ€r en japan halshöggs pĂ„ skĂ€rmen skrattade Amir och pekade: “SĂ„ ska det gĂ„ alla judar”.Hans kompis fyllde pĂ„ med “Allah Akbar !”StĂ€mningen blev snabbt hĂ€tsk.
Mina försök att diskutera provocerade bara fram allt djĂ€rvare utspel, varför jag gick dĂ€rifrĂ„n.(………..)
Jag var fortfarande chockad nĂ€r jag fick tag pĂ„ studierektorn och berĂ€ttade vad som intrĂ€ffat. TyvĂ€rr blev jag inte mindre chockad över hans totala likgiltighet. Först menade han att det var elevernas privatsak vad de tittade pĂ„ för filmer. NĂ€r jag hĂ€nvisade till skolans uppgift att fostra till demokrati och mot vĂ„ld och rasism tyckte han att jag “överdrev”.Till slut blev tonen sĂ„ irriterad att han frĂ€ste “Du fĂ„r vĂ€l ta jobb pĂ„ nĂ„gon jĂ€kla SörgĂ„rden-skola med vĂ€lartade svenska elever”.
Visst Ă€r frestelsen stark att byta jobb och förtrĂ€nga verkligheten, men det skulle kĂ€nnas som ett svek mot de ideal som jag och mĂ„nga av mina kollegor fortfarande tror pĂ„. Om vi försvinner, ja dĂ„ blir det sĂ„dana som studierektorn kvar. Och nog förtjĂ€nar ungdomarna nĂ„got bĂ€ttre….”
http://jihadimalmo.blogspot.com

Terror-DVD sprids i Malmö
Just nu sprids det flera nya DVD frĂ„n en av Malmös “kĂ€llarmoskĂ©er”.HĂ€r varvas suddiga filmklipp frĂ„n terroraktioner i Tjetjenien, Israel, Irak och Libanon med koranlĂ€sning och klipp frĂ„n fredagsböner med maningar till aktiv kamp mot Islams fiender.De importeras frĂ„n Köpenhamn under adressen:Al Nur Islamic Information,Vesterbrogade 208 Box 276, 1800 Frederiksberg C

HÀr kommer man bara till en firma som hyr ut postboxar.Nu kan vi dock avslöja vem som ligger bakom kommersen !
Den marokanske islamisten Said Mansour, bosatt i Brönshöj utanför Köpenhamn sedan 1983 och upprepade gÄnger misstÀnkt för kopplingar till Al-Qaeda och andra terrorgrupper.
Mansour greps i augusti 2003 av PET, danska sÀkerhetspolisen, och satt lÀnge hÀktad misstÀnkt för stöd till terrorverksamhet. Bl a kom det fram att Mansour ordnat visum till Danmark Ät och finansierat ett besök av Omar Abdel-Rahman, som f n avtjÀnar 240 Ärs fÀngelse för det första WTC-attentatet 1993.
Vid rÀttegÄngen i mars 2004 dömdes Said Mansour dock endast för olaga vapeninnehav, förfalskning och hÀleri till 3 mÄnaders fÀngelse.
Danska sĂ€kerhetskĂ€llor beteknar Mansour som en spindel i det riktigt grova islamistiska nĂ€tverket i Norden. Telefonavlyssning har visat att han har goda kontakter med bl a Imad al-Din Barakat Yarkas, Al-Qaedaledare i Spanien och rörelsens “andlige ledare” i Europa Abu Qatada.
Senast blev han uppmĂ€rksammad i mars i Ă„r nĂ€r han spred en CD med en timslĂ„ng predikan av den irakiske terroristledare Abu Musab al Zarqawi. DĂ€r uppmanades alla muslimer att ansluta sig till det “heliga kriget” i Irak. CD avslutades med en sĂ€rskild uppmaning till de danska muslimerna att sluta upp.Nu har han uppenbarligen breddat sitt sortiment och satsat pĂ„ export över Sundet…

Said Mansour pÄ vej til Byretten


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.