16
jun
Seneste opdatering: 16/6-05 kl. 0730
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

I Sverige hedder indvandrebander “gĂ€ng” og indvandrede maffiosoer hedder “kriminella nĂ€tverk”. Stakkels sosser* – her troede de at de importerede mennesker, der stille og roligt ville gĂ„ hen og stemme pĂ„ dem. Men samtidigt har de lagt grunden til en maffia som egentlig magtfaktor i samfundet – model Balkan eller Rusland. Rapport – 100 % afetnificeret. Ganske godt klaret, DN.
Kriminella gÀng gör att maktlösheten breder ut sig
GÀngkriminaliteten vÀxer för varje dag och pÄverkar alltmer det dagliga livet för vanliga mÀnniskor. Det framgÄr av en statlig studie som kartlagt problemen med kriminella nÀtverk.
“Vi har ingen annan möjlighet Ă€n att fly hĂ€rifrĂ„n. Familjer kan inte ensamma kĂ€mpa mot dessa problem. Vi pratar om att överleva, man kan bli knivskuren hĂ€r. Det Ă€r stora problem och dĂ„ krĂ€vs det stora insatser frĂ„n hela samhĂ€llet. Vi kan endast överleva genom att försöka undvika att bli skadade och drabbade.”Citatet Ă€r hĂ€mtat ur den statliga rapporten “Kriminella nĂ€tverk -gĂ€ngkriminalitet”, som gjorts av Mobilisering mot narkotika, under ledning av regeringens narkotikapolitiske samordnare Björn Fries…………………………………………

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=428817&previousRenderType=6
rapporten:
http://www.mobilisera.nu/upload/Slutversion.pdf
*Mugabiseringen av Sverige
http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload6/Mugabiseringen_av_Sverige.doc
Bundtede voldtĂŠgter
nu fÄr AB plads til 2 voldtÊgter og tre voldtÊgtsforsÞg i samme notits. Papir Þkonomisk.
VÄldtÀkt pÄ Södermalm
En vĂ„ldtĂ€kt och ett vĂ„ldtĂ€ktsförsök Ă€gde rum pĂ„ Södermalm i Stockholm natten till torsdagen. PĂ„ ett hotell pĂ„ Södermalm ofredades dessutom en kvinna sexuellt, uppger TT. PĂ„ Klippgatan vĂ„ldtogs en yngre kvinna vid ett-tiden. En person har gripits. PĂ„ Östgötagatan avvĂ€rjdes ett vĂ„ldtĂ€ktsförsök dĂ„ kvinnan ropade pĂ„ hjĂ€lp. Södermalmspolisen ser inget samband mellan hĂ€ndelserna, men vill i nulĂ€get inte gĂ„ ut med fler detaljer.

http://www.aftonbladet.se/vss/telegram/0,1082,65360173_852__,00.html


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.