17
jun
Seneste opdatering: 17/6-05 kl. 0912
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

den smuttede igennem censuren*. Der mÄ vÊre sommervikar pÄ.(* De facto censur er ogsÄ censur og skal ikke kaldes andet)
Trakasserierna mot Sverigedemokraterna mÄste upphöra
VLT papper 2005-06-17
“Jag tillhör dem som blir alltmer kritisk mot massinvandringen och det mĂ„ngkulturella samhĂ€llet. Men man kan nĂ€stan tro att jag Ă€r ensam om det nĂ€r man tar del av det politiska samtalet och medierapporteringen i Sverige. För att fĂ„ information har jag dĂ€rför under nĂ„gra Ă„r gĂ„tt in pĂ„ Sverigedemokraternas hemsida och deras internettidning.Jag Ă€r bestört över behandlingen av dem.
Under mÄnga Är har de förnekats grundlÀggande demokratiska rÀttigheter som skall tillkomma alla som hÄller sig till de demokratiska spelreglerna, vilket Sverigedemokraterna gör. Det Àr ett demokratiskt parti och, vill jag pÄstÄ, ett bÀttre sÄdant Àn vÄra etablerade partier och kommer inom överskÄdlig tid att sÄ vara pÄ grund av den exempellösa förföljelse de fÄtt utstÄ.
Åratal av mötesförbud, annonsförbud, yttrandeförbud och trakasserier och vĂ„ld har lĂ€rt dem vad antidemokratiska metoder Ă€r och de tar dĂ€rför följaktligen entydigt avstĂ„nd frĂ„n att sjĂ€lva anvĂ€nda dem. Det gör inte vĂ„ra etablerade partier, i stĂ€llet jĂ€mnar de vĂ€gen för angrepp mot Sverigedemokraterna och demokratin. De gör det tillsammans med media och pĂ„ samma sĂ€tt som i totalitĂ€ra stater. I det hĂ€r fallet genom att Ă„ det grövsta demonisera kritiker av invandringspolitiken, det vill sĂ€ga fĂ„ dem att uppfattas som ondskefulla. Det uppnĂ„s enklast genom att konsekvent tillföra dem epitet som frĂ€mlingsfientliga, rasister och allsköns negativa ord. Demoniseringen har i Sverige gĂ„tt sĂ„ lĂ„ngt att Sverigedemokrater Ă€r ickepersoner, ve dig om du kopplas ihop med en sĂ„dan!
Runt om i fullmÀktigesalar i Sverige tigs de ihjÀl, de mobbas pÄ samma sÀtt som mÄnga kvinnor upplever att de gör dÄ de möts av tystnad i vissa sammanhang. Propagandan Àr egentligen skamlös i sin uppenbara inkonsekvens och frÀckhet.
De totalitĂ€ra metoderna kulminerade natten mot nationaldagen den 6 juni i ett vĂ„ldsamt fysiskt angrepp pĂ„ Sverigedemokrater i VĂ€xjö. LĂ€s och förundras av utdraget frĂ„n pressmeddelandet frĂ„n AFA, den vĂ€nsterorganisation som utförde attacken: :”…de som ville spela hjĂ€ltar fick smaka pĂ„ yxor, knivar, jĂ€rnrör, tĂ„rgas och andra hemmagjorda tillhyggen. NĂ€r ‘hjĂ€ltarna’ var satta pĂ„ plats var det bilarnas tur att göras om. Ett tiotal bilar blev sönderslagna och ‘stylade’. Nazisterna var vid det laget vettskrĂ€mda och hade stĂ€ngt in sig pĂ„ festen för att söka skydd. Antifascisterna gick dĂ„ till attack mot huset och krossade nĂ€stan samtliga rutor pĂ„ huset samtidigt som de sprutade in tĂ„rgas för att försöka fĂ„ ut Sverigedemokraterna. Ut kom ytterligare nĂ„gra ‘hjĂ€ltar’ som fick veta hur det kĂ€nns att vara nazist och slĂ„ss mot de SmĂ„lĂ€ndska antifascisterna.”
Det pÄminner inte sÄ litet om sprÄkbruket i nazisttidningen Völkischer Beobachter i 1930-talets Tyskland. Samma ord och samma förhÀrligande av vÄld mot oliktÀnkande, skillnaden Àr bara en omkastning av skurkrollen. Enligt Sverigedemokraterna sjÀlva gick det till pÄ det hÀr sÀttet, mÄnga misshandlades grovt och tÄrgasen utlöste dessutom en allvarlig allergichock för en nÀrvarande. Trots det arroganta pressmeddelandet har polisen för nÀrvarande inga misstÀnkta!Den hÀr allvarliga attacken mot Sverigedemokraterna och demokratin har tigits ihjÀl av svenska medier, den liksom otaliga andra övergrepp och trakasserier de senaste Ären. VÄra etablerade partier tiger ocksÄ. Det gör mig rasande.
Alla dessa, av sig sjĂ€lva definierade som “snĂ€lla” och som i parti och minut tar honnörsord i sina munnar; varför samtycker de till förtryck av demokrater? Parentetiskt – varför betalar vi horder av statsvetare som skall vara proffs pĂ„ demokrati men som inget gör nĂ€r den saboteras framför deras ögon?
Jag Ă€r lĂ€rare och hade jag ocksĂ„ varit Sverigedemokrat hade jag antagligen blivit av med jobbet. Sverigedemokraternas sammankomst i VĂ€xjö, den som slogs sönder och samman, gĂ€llde nĂ€mligen en demonstration för en lĂ€rare som blivit av med jobbet av en enda anledning – han Ă€r Sverigedemokrat. SĂ„ hĂ„rt Ă€r det totalitĂ€ra trycket, statspropagandan i Sverige.
Hans Thunström, tidigare gruppledare för miljöpartiet, dĂ€refter ledamot för vĂ€nsterpartiet i VĂ€sterĂ„s kommunfullmĂ€ktige.”
http://www.vlt.se/artikelmall.asp?version=144960
Missad censur
sÄdan reagerede VLTŽs debatredaktÞr sidst der slap noget igennem filtret:
http://www.bgf.nu/nr/05/1/ocensur.html


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.