18
jun
Seneste opdatering: 18/6-05 kl. 2336
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Invandrare utan tidsmÀssigt obegrÀnsat uppehÄllstillstÄnd i Danmark mÄste ingÄ ett avtal med myndigheterna dÀr de lovar att lÀra sig danska, försöka skaffa sig arbete och underkasta sig samhÀllets grundvÀrderingar.
De som bryter kontraktet kan fÄ mindre bidrag och lÀttare bli avvisade, rapporterar nyhetsbyrÄn Ritzau. Det Àr innehÄllet i den integrationsplan som regeringen kommit överens med Socialdemokraterna och Dansk folkeparti om. De radikale hoppade av förhandlingarna om planen eftersom de ansÄg en del av ÄtgÀrderna för hÄrda.

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22584&a=408701
Indvandrare skickar milliarder hem
Indvandrere sender milliarder hjem
Indvandrere og flygtninge i Danmark opkÞber jord og bygger store villaer i deres oprindelige hjemlande. Men pengestrÞmmene gÄr tit ud over lokalbefolkningen, fordi leveomkostningerne presses i vejret.
http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3114308


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.