18
jun
Seneste opdatering: 18/6-05 kl. 0844
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

for nu at citere Ulf Nilson og Jan Gilberg:
Han skriver bok om jakten pÄ Anna Lindhs mördare
Han ledde spaningarna efter Anna Lindhs mördare Mijailo Mijailovic.I en bok berĂ€ttar chefen för lĂ€nskriminalpolisen Leif Jennekvist nu sjĂ€lv – dag för dag – om hur han löste mordet.– Det Ă€r nĂ„got av det bĂ€sta jag lĂ€st, sĂ€ger förlagschefen Albert Bonnier.
http://www.expressen.se/index.jsp?a=302389
Hot mot politiker
Trakasserierna fÄr tuff politiker att tveka
Av Karin Johansson Det gĂ„r bra för Tina Acketoft (fp). Som nykomling i riksdagen har hon snabbt skaffat sig tyngd och inflytande, och förra Ă„ret utsĂ„gs hon till jĂ€mstĂ€lldhetspolitisk talesman för sitt parti. ÄndĂ„ övervĂ€ger hon att hoppa av. Orsaken: obehagliga telefonsamtal och brev.– Det Ă€r öppen jaktsĂ€song pĂ„ politiker Ă„ret runt. Man mĂ„ste vara hĂ„rd och jag vill inte bli en hĂ„rd mĂ€nniska. Jag har tre smĂ„ barn. NĂ€r de drabbas av att jag sitter i riksdagen börjar man fundera, sĂ€ger Tina Acketoft som bor i HöganĂ€s.
http://sydsvenskan.se/sverige/article108965.ece


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.