19
jun
Seneste opdatering: 19/6-05 kl. 1612
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“til svars”, ja desvĂŠrre er der ingen ansvarsplacering i umiddelbar sigte……
De visste, och skall stÀllas till svars
Redan i början av 90-talet kĂ€nde politiker – och massmedia – till de katastrofala konsekvenserna av den dĂ„ ­ d v s under 80-talet – förda invandringspolitiken! De visste vilka de ekonomiska och sociala följderna var. Redan dĂ„ hade de facit och visste
att vi fÄtt en stÀndigt ökande, allt grövre och rÄare kriminalitet i form av bl a gÀnguppgörelser, vÄldtÀkter med rent sadistiska inslag, grova personrÄn etc
att vi fÄtt en icke önskvÀrd kulturberikning i form av s k hedersmord, d v s ritualmord, könsstympning, barnagifte och kvinnoförtryck i största allmÀnhet
att anarkin i skolorna bredde ut sig
att kostnaderna för massinvandringen skenade
att vÀlfÀrden var pÄ vÀg att nedmonteras eftersom invandring och vÀlfÀrd Àr tvÄ oförenliga begrepp
att de drev en politik helt pÄ kollisionskurs med folkviljan
att deras politik skulle alstra s k “rasism” och “frĂ€mlingsfientlighet”
att Äsikts- och yttrandefrihet alltmer skulle sÀttas pÄ undantag eftersom mÄngkultur och yttrandefrihet inte gÄr att förena
Allt detta visste de.
De visste ocksĂ„ att de genom sin politik svek och förrĂ„dde det egna folket. De visste att talet om kulturberikning var en myt – vare sig denna “kulturberikning” bestĂ„r av hedersmord, könsstympning eller kebab. De visste att ett mĂ„ngetniskt samhĂ€lle aldrig fungerat och aldrig kommer att fungera. 1965 sade Tage Erlander i riksdagen Ă  propos de problem USA brottades med: “Vi svenskar lever ju i en sĂ„ oĂ€ndligt mycket lyckligare situation. VĂ„rt lands befolkning Ă€r homogen, inte bara ifrĂ„ga om rasen (!) utan ocksĂ„ i mĂ„nga andra avseenden.” Tjugo Ă„r senare sade Olof Palme i DN (den 16 oktober 1985): “Naturligtvis Ă€r det mĂ„ngkulturella samhĂ€llet en revolution. Den Ă€r oundviklig. Men eftersom jag Ă€r reformist vill jag att denna revolution skall ske gradvis”.
De visste men fortsatte oförtrutet pÄ den inslagna vÀgen mot det mÄngkulturella samhÀllet. Varför?
Nu mĂ„ste politikerna stĂ€llas till svars för vad de gjort. De mĂ„ste erkĂ€nna att invandring och vĂ€lfĂ€rd Ă€r tvĂ„ oförenliga begrepp. De mĂ„ste erkĂ€nna vĂ„r rĂ€tt till Ă„sikts- och yttrandefrihet och att denna mĂ€nskliga rĂ€ttighet som Ă€r sĂ„ helig nĂ€r det gĂ€ller alla andra lĂ€nder inte fĂ„r begrĂ€nsas för att deras drömda mĂ„ngkulturella samhĂ€lle skall kunna genomföras. De mĂ„ste erkĂ€nna att de medvetet drivit fram en utveckling dĂ€r mĂ„ngkulturen satt Ă„sikts- och yttrandefriheten pĂ„ undantag. Vi mĂ„ste vrida “rasism”-vapnet ur hĂ€nderna pĂ„ dem. Vi mĂ„ste visa dem att det vapnet helt förlorat sin avsedda verkan och att vi inte lĂ„ter dylika tillmĂ€len skrĂ€mma oss till tystnad.
Det gick att vÀnda utvecklingen i Danmark. Det mÄste gÄ i Sverige ocksÄ! LÄt oss visa dem det!
Varför inte – inför valet – hjĂ€lpas Ă„t att sprida de sju punkterna i den danska regeringsförklaringen till samtliga riksdagsmĂ€n och partier? Givetvis vet de redan vad som stĂ„r i denna regeringsförklaring men de skall veta att vi vet och stĂ€ller samma krav!
Inger-Siv Mattson

http://www.bgf.nu/fiin/2002/1a.html


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.