20
jun
Seneste opdatering: 20/6-05 kl. 1247
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

jeg forestiller mig at dette var overgÄet et lille dansk parti, fra Enhedslisten til Johnny Hansens 22 nazister.. Hvilket ekko i media:
Emmas kommentarer: Pusselbitarna börjar falla pÄ plats nu
Ju mer jag tÀnker pÄ det, desto mer vansinnigt kÀnns det hela. Man hann inte reflektera sÄ mycket över det dÄ, nÀr det hela intrÀffade. Jag kan ju faktiskt inte heller sÀga att jag minns mycket av vad som hÀnde, eftersom jag bara var vid medvetande till hÀlften. EfterÄt var allt mest som ett 1000-bitarspussel dÀr bitarna tycktes omöjliga att hitta. Men de har börjat falla pÄ plats nu.
Gabriellas funderingar: Vem Àr en liten lort?
Natten till nationaldagen den 6:e juni var jag pÄ fest med min sambo och mina partivÀnner. Vi hade hyrt kvartersstugan pÄ SkansvÀgen i Rottne, och Ät silltallrik och drack lite öl, spelade musik och pratade. Det var lÀnge sedan jag var pÄ en sÄ rolig fest med partivÀnner, eftersom jag har en liten son som behöver ha sin mamma hemma och jag Àr ju plötsligt inte lika flexibel och fri lÀngre. Just den hÀr kvÀllen lÄg han dock och sov hos sina underbara farförÀldrar.

http://www.sdkuriren.se/nyheter.php?action=fullnews&id=582
http://www.sdkuriren.se/nyheter.php?action=fullnews&id=604
Nu vÀdjar SD om internationell hjÀlp
VĂ„ldsamt attentat mot Sverigedemokraterna
Massmedia och riksdagspartierna fördömer inte attentatet – nu vĂ€djar Sverigedemokraterna om internationell hjĂ€lp
Natten till nationaldagen utsattes Sverigedemokraterna för ett vÄldsamt attentat. Personer fick föras till sjukhus och bilar och lokaler slogs sönder dÄ maskerade vÀnsterextremister attackerade en tillstÀllning som Sverigedemokraterna hade utanför VÀxjö.
TvÄ dagar efter attentatet Àr det knappast nÄgra massmedier som rapporterat om det. Regeringen och riksdagspartierna svarar med tystnad och har Ànnu inte gÄtt ut och fördömt attentatet.

http://www.sd-kuriren.info
RejÀlt fall för svensk tillvÀxt
som tidligere sagt: Hold Ăžje med Sverige de 2 nĂŠste lavkonjunkturer:
I fjol toppade Sverige tillvÀxtligan, i Är Àr fallet brant ned till en tiondeplats. En ny undersökning av konsultföretaget Grant Thornton visar en minskning av andelen snabbvÀxande företag i Sverige frÄn 24 till 13 procent, skriver TT. LÀnder som USA, Hongkong och Indien har nu en extremt hög tillvÀxt. Som en förklaring till Sveriges fall anges brist pÄ kvalificerad arbetskraft. Arbetslösheten bland akademiker Àr hög med de har inte rÀtt kompetens.
http://www.aftonbladet.se/vss/telegram/0,1082,65383051_854__,00.html


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.