22
jun
Seneste opdatering: 24/9-09 kl. 1814
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

bortset fra den dokumenterede fætter/kusine misdannelser, kan ramadanen næppe være sund for et foster:
http://www.dr.dk/pubs/nyheder/template/lib/wmm.jhtml?mmID=115702&publicationID=1
Egelund fortryder udtalelser om indvandrere
Professor Niels Egelund fra Danmarks Pædagogiske Universitet undskylder sin udtalelse om indvandrerbørns mangel på medførte evner i TV-Avisen i aftes.
Til bĂĄde genetikere og hjerneforskeres forundring sagde han, at “det er børn, der bĂĄde genetisk og socialt ikke har forudsætningerne for at klare sig”.
Landets førende genetiker, professor Steen Kølvrå siger til Radioavisen, at den bemærkning intet belæg har og er meget uheldig.
Og det erkender professor Niels Egelund blankt: – Der mĂĄ være røget en finke af panden i sommervarmen, siger han til Radioavisen.
http://www.dr.dk/nyheder/indland/article.jhtml?articleID=260610
Fra psykobranchen
Af Lars Otto Kristensen, Marselis Boulevard 36 V, Ă…rhus C
DET ER KONSTATERET, at indvandrere ikke er så gode til det, der måles ved intelligensprøver på sessionerne (hvad det så er, jeg er ingen beundrer af psykopædbranchen).
61,3 pct. af gammeldanskerne er kvikke nok til militærtjeneste, mens kun 45,3 pct. af nydanskerne er.
Psykologerne slĂĄr syv kors for sig (hvis de mĂĄ det) og skynder sig at sige, at det skyldes manglende “stimulering”.
Det er ret sĂĄ forudsigeligt.
For hvis der nu var andre forklaringer end manglende “stimulering”, er det stensikkert, at ingen ville turde fremsætte dem.
Jeg har ikke sagt, at der er andre forklaringer, kun at det er utænkeligt, at de findes.
Kommunisten Lars Ohlys flickvän
ret underholdende. En revolutionær nykterist (afholdskvinde). Svensk P 1 er værre end dansk. Svensk TV skal dog roses for stadig at dyrke filmkunsten hver fredag aften. Sort land for “eliten” i DR, selv pĂĄ Kanal klog, DR 2.
Ă…sa Hagelstedt
Kommunikationschef på nykterhetsorganisationen IOGT-NTO. Var en av de första äggdonatorerna i Sverige som sökte upp fertilitetskliniken vid Huddinge sjukhus strax efter att äggdonation blivit lagligt i Sverige.
– Mitt program kommer att handla om att vara nykterist – kanske det mest radikala man kan vara. Om viljan att förändra världen och om känslan av att bli omskriven i skvallerpressen.

http://www.sr.se/cgi-bin/P1/program/index.asp?ProgramID=2071
Hoppande ungdomar
Massor av bilar skadades av hoppande ungdomar Två tonåringar greps i centrala Malmö i natt. Pojkarna, 15 och 17 år, hoppade på och sprang över mellan 30 och 50 parkerade bilar vid Sankt Knuts torg.
http://sydsvenskan.se/malmo/article109403.ece


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.