25
jun
Seneste opdatering: 25/6-05 kl. 0414
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!


foto©webmaster
också de utomordenligt begåvade svenska och danska super- liberale ?http://www.johannorberg.net/
http://www.punditokraterne.blogspot.com/

kanske man skal vara nöjd at man droppede ut av universitetet og blev sjömann och taxichaffis ? Hederligt arbeta.
Selvmål til regeringen
Af HENRIK GADE JENSEN, mag. art
FOLKETINGETS flertal vil nu unders√łge, om borgerne f√•r en fair nyhedsd√¶kning for licensmidlerne. Det var p√• tide.
Der er afsat fem mio. kr til foretagendet. Hensigten er brav. Ogs√• selvom journalisterne og medieksperterne sl√•r sig i t√łjret og r√•ber ¬Ľytringsfrihed¬ę, selv om de i deres flokmentalitet d√•rligt ved, hvad det ord betyder.
Alligevel er millionerne spildt.
For midlerne vil blive administreret af de sædvanlige medieforskere og så uddelt til Tordenskjolds soldater. Og da forskningen jo er fri i Danmark (dvs. hele den gamle tidsånd fra 1968 og deres kloner skal have frihed til at fortsætte med at udbrede deres ideologiske tvangstanker til kommende generationer), bliver resultatet lige så forudsigeligt som Bush-kritik i tv.
Blandt magistre p√• universiteter stemmer 85 pct. p√• venstrefl√łjen. Det samme g√¶lder journalister, hvor 33 pct. stemmer p√• SF eller Enhedslisten og 0 pct. p√• DF.
I elfenbenstårnet
De forskere, som nu skal unders√łge nyhedsd√¶kningen, t√¶nker om muligt mere venstreorienteret end journalisterne, som af og til tvinges til – om end uvilligt selvf√łlgelig – at lytte til Pia Kj√¶rsgaard. Journalister rapporterer ogs√• en gang imellem fra ghettoerne og alment boligbyggeri, hvor forskere sj√¶ldent s√¶tter ben. Medierne er faktisk mere alsidige end de forskere, der nu skal unders√łge dem. For forskerne lever i blindhed og elfenbenst√•rne. Den dominerende videnskabelige vinkel p√• f.eks. indvandrer- og flygtningesp√łrgsm√•l har best√•et i at udn√¶vne enhver mistro og rynken p√• n√¶sen og ethvert forbehold til racisme og fremmedhad. Hvis ikke direkte, s√• latent, ubevidst, snigende, strukturelt eller diskursivt. I videnskaben bliver alle referencer til etnicitet eller religion til konstruktion af fjendebilleder. Alle problemer med andengenerationsindvandrere er skabt af demagoger, if√łlge videnskaben.
S√• n√•r magistre skal forske i, om journalister i DR og TV 2 er alsidige, er svaret givet. Det kan afl√¶ses af den videnskab, der bedrives. Bliver der udtalt kritik, vil det rettes mod Brian Mikkelsen og regeringen, som fors√łger at styre medierne ved ikke at give dem frihed til at fabulere om deres hadobjekter: USA, Bush og Guantanamo. Se ogs√• p√• debatten om bes√¶ttelsestiden, hvor forskningens uniforme syn ville g√łre det usagligt af medier at referere populistiske meninger, som f.eks. statsministerens, hvis holdning strider s√• √•benlyst imod den videnskabelige konsensus.
Det er den ekspertise, som nu skal afg√łre DR’s og TV 2’s alsidighed. Det er den videnskab, der er s√• styret af venstreorienterede holdninger, som regeringen beder om et check. Det er professorer og lektorer, som privat hader Fogh, Haarder og Kj√¶rsgaard, der skal ud√łve kontrol med licensmidler. Det er et stort selvm√•l. F√łrst burde regeringen have taget opg√łret med forskningens ensidighed.
De private webblogs
Hvis man vil have kritik af DR og TV 2, skal man gå til de private webblogs på internettet som www.uriasposten.net , www.filtrat.dk og www.dansk-svensk.blogspot.com
Her bliver der uge efter uge dokumenteret, hvor ideologisk vinklet sendefladen er p√• de danske public-service-kanaler. Det g√¶lder TV Avisen, TV 2’s Nyhederne, radioens P1, tekst-tv og udsendelser med vildledende titler som “Dokumentar”.
Det f√łlger en udvikling fra USA, hvor det er private webbloggere p√• nettet, der er bedst til at kontrollere de store tv-kanalers l√łgnehistorier. I den seneste pr√¶sidentvalgkamp var det webbloggerne, der p√•viste usandhederne i de venstreorienterede mediers kampagner mod pr√¶sident Bush.

Fremtiden tilh√łrer webbloggerne. Det er her, den egentlige kritik kommer til orde. Det er ikke i medierne, ikke i politik og slet ikke p√• universiteterne.
http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3125678


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.