25
jun
Seneste opdatering: 25/6-05 kl. 0023
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!


Svenske tilstande
Dem og os. To nye statslige udredninger plus en rapport fra Europarådet beskylder Sverige for at diskriminere indvandrere. Det officielle Sverige, medierne og mange svenskere gør sig ellers de største anstrengelser for at holde deres sti ren
.
Kamali:- Men nĂĄr det er sĂĄ svært for mange indvandrere at begĂĄ sig inden for det svenske og danske majoritetssamfunds regler og normer, sĂĄ er det vel en god idĂ©, det som den danske regering har gjort: at begrænse muligheden for indvandring?»Nej, jeg tror, det er en fantastisk fejl. Det er utrolig forkert, for forskningen viser, at de lande, som begrænser indvandringen, har større problemer med indvandringen end de lande, som ĂĄbner. Antallet af indvandrere har ikke noget at gøre med integrationen. Det viser det amerikanske samfund.«- Men udenforskabet er et resultat af indvandringen…»Nej, det er det ikke. Det er præcis det, som jeg vender mig imod. I havde ogsĂĄ udenforskab og klassekonflikter i Danmark, inden indvandrerne kom.«
Vi hadde utanförskap och klasskonflikter i 1975 ? Blev man knappast professor på at påstå. Inte i Danmark i alla fall.
(länkan funkar)
http://www.weekendavisen.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050624/SAMFUND/506230361
(f. 1942), skriver om økonomi og samfund og dermed relaterede emner som energi og miljø. Cand.polit. Har tidligere været ansat på Radioavisen. Ved Weekendavisen siden 1985.
Närmare om Massoud Kamali här:
http://www.bgf.nu/berikarna/kamali.html
SkĂĄne – et elende
Ă–resundsintegration – forget it.Malmö är redan til hälftan arabisk.
http://sydsvenskan.se/skane/article109735.ece


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.