4
jul
Seneste opdatering: 4/7-05 kl. 0643
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Expressen eller den sjuka, perverse vanf√∂rbrytare, m√∂rdare och v√•ldt√§ksmann, som de tilst√•r et helsides inteviju h√§r? Med et sp√•r av tragedi efter seg, s√• l√•ngt at det ville fylle hela sidan h√§r. Den s√•kallade journalist hetter OLA LAGERSTR√ĖM, til evig skam, sk√§ndsel och h√•n mot alla drabbade. FY FAN !

http://www.expressen.se/index.jsp?a=310366

Vart tog pengarne vägen från världens högsta skatt ?
“Svensk sjukv√•rd klart s√§mst p√• att ta hand om patienterna”
Stor enkäntundersökning i åtta västländer avslöjar brister i välfärden.
I en intervjuenk√§t av Demoskop med 8 000 tillfr√•gade i √•tta l√§nder med ungef√§r samma v√§lf√§rdsniv√• hamnar svensk sjukv√•rd sist p√• samtliga unders√∂kta omr√•den. I Sverige m√•ste 27 procent av patienterna v√§nta mer √§n en vecka p√• att f√• tr√§ffa en l√§kare. I Danmark √§r motsvarande siffra 11 procent. Andelen patienter som inte f√•tt tillfredsst√§llande v√•rd √§r i Sverige 12 procent mot bara 2 procent i Tyskland. Omr√§knat i antal v√•rds√∂kande blev 500 000 svenskar utan bot eller lindring j√§mf√∂rt med 85 000 i Tyskland. Utredningen presenteras av den borgerliga alliansens v√§lf√§rdsgrupp……………………..
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=434966&previousRenderType=2


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.