4
jul
Seneste opdatering: 4/7-05 kl. 0643
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Expressen eller den sjuka, perverse vanförbrytare, mördare och vĂ„ldtĂ€ksmann, som de tilstĂ„r et helsides inteviju hĂ€r? Med et spĂ„r av tragedi efter seg, sĂ„ lĂ„ngt at det ville fylle hela sidan hĂ€r. Den sĂ„kallade journalist hetter OLA LAGERSTRÖM, til evig skam, skĂ€ndsel och hĂ„n mot alla drabbade. FY FAN !

http://www.expressen.se/index.jsp?a=310366

Vart tog pengarne vÀgen frÄn vÀrldens högsta skatt ?
“Svensk sjukvĂ„rd klart sĂ€mst pĂ„ att ta hand om patienterna”
Stor enkÀntundersökning i Ätta vÀstlÀnder avslöjar brister i vÀlfÀrden.
I en intervjuenkĂ€t av Demoskop med 8 000 tillfrĂ„gade i Ă„tta lĂ€nder med ungefĂ€r samma vĂ€lfĂ€rdsnivĂ„ hamnar svensk sjukvĂ„rd sist pĂ„ samtliga undersökta omrĂ„den. I Sverige mĂ„ste 27 procent av patienterna vĂ€nta mer Ă€n en vecka pĂ„ att fĂ„ trĂ€ffa en lĂ€kare. I Danmark Ă€r motsvarande siffra 11 procent. Andelen patienter som inte fĂ„tt tillfredsstĂ€llande vĂ„rd Ă€r i Sverige 12 procent mot bara 2 procent i Tyskland. OmrĂ€knat i antal vĂ„rdsökande blev 500 000 svenskar utan bot eller lindring jĂ€mfört med 85 000 i Tyskland. Utredningen presenteras av den borgerliga alliansens vĂ€lfĂ€rdsgrupp……………………..
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=434966&previousRenderType=2


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.