7
jul
Seneste opdatering: 7/7-05 kl. 1510
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“It isnt if – it is when”
Ken Linvingstone, Mayor of London, 2004
IfÞlge den britiske TV-station Sky News er dÞdstallet efter bombeeksplosionerne i London kommet op pÄ 45 dÞde og 1.000 sÄrede.
http://pics.jp.dk/nybillede/default.asp?id=2139&pixid=29933

‘Al-Qaeda’ group linked to London blasts
BERLIN (AP) — A group calling itself “Secret Organization — al-Qaeda in Europe” has posted a claim of responsibility for the series of blasts in London, a German magazine reported Thursday.
http://www.usatoday.com/news/world/2005-07-07-london-claim_x.htm
Terroristernas hotbrev
Torsdagen den 30/5 Är 1426 Higira (muslimsk tiderÀkning, övers. anm.), Gruppen bakom den hemliga organisationen Qaidat Al Jihads grupp i Europa!I Guds den barmhÀrtige, förbarmarens namn och bedjande och frid mÄ rÄda över vÄr leende och stridbare profeten Mohammed, mÄ Gud vÀlsigna honom.Du skall glÀdja dig vÄr islamiska nation! Du skall glÀdja dig vÄr arabiska nation!
Tiden har kommit för att hÀmnas mot korsfararnas sionistiska brittiska regim.SÄsom svar pÄ de massakrer som Storbritannien har begÄtt i Irak och Afghanistan har vÄra heroiska kÀmpar riktat ett vÀlsignat anfall i London.
Nu brinner Storbritannien av rÀdsla, skrÀck och fasa i norr, söder, öst och vÀst.Vi har varnat den brittiska regeringen om och om igen.Nu har vi uppfyllt vÄra löften och iscensatt ett vÀlsignat militÀrt anfall i Storbritannien efter stora anstrÀngningar frÄn vÄra heroiska kÀmpars sida, som tog lÄng tid att planera för att garantera ett lyckat anfall.
Vi varnar fortfarande Danmarks och Italiens regeringar och alla korsfararregeringar att de kommer att fĂ„ samma bestraffning om de inte drog tillbaka sina styrkor frĂ„n Irak och Afghanistan. Nu har vi varnat den som borde varnas.Gud har sagt ”Om Ni stĂ„r pĂ„ Guds sida kommer Gud att ge Er segern och lĂ„ta er stĂ„ pĂ„ fasta grunder”.
Gruppen bakom den hemliga organisationen Qaidat Al Jihads grupp i Europa!“Jama-at Al Tanzim Al SirriTanzim Qaidat Al Jihad fi Europa”
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,669871,00.html


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.