13
jul
Seneste opdatering: 13/7-05 kl. 1313
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

ja,ja, talk is cheap. De skal mĂĄske ligefrem have adgang til medierne som andre partier der ikke er i Riksdagen ? Fi, t.ex. Sporer man lidt ironi og taktisk glæde hos Espersen ?Orback kan jo dĂĄrligt svare andet end han gør, selvom han tænker “hold kæft og bland dig udenom”.Det kan ikke være morsomt for Orback at skulle danse et par trin efter DF´s pibe, men Espersen har skønnet rigtigt: I dette tilfælde er reglen om ikke indblanding i andres indenrigspolitik underordnet.
Christiansborg, onsdag den 13. juli 2005
PRESSEMEDDELELSE
DF-henvendelse gav overraskende positivt resultat:Sveriges regering lover at beskytte Sverigedemokraterna
Sveriges regering har lovet at gøre en ekstraindsats for at beskytte politisk aktive mod voldelige overgreb fra ekstremister.Det fremgår af en skrivelse, dateret 7. juli, fra Sveriges regering til Dansk Folkepartis medlem af Nordisk Råd, udenrigsordfører Søren Espersen, som den 3. juni havde påpeget, at en række overgreb på medlemmer af Sverigedemokraterna betød, at Sveriges demokrati havde fået alvorlige ridser i lakken, og at danskere i høj grad var begyndt at rynke på brynene af demokratiunderskuddet i broderlandet.
I skrivelsen fra Sveriges regering , underskrevet statsrĂĄd Jens Orback, hedder det bl.a., at regeringen ser med allerstørste alvor pĂĄ de trusler om vold og egentlige overgreb, der har fundet sted. Regeringen oplyser endvidere, at man pĂĄ den baggrund har taget en række initiativer – bl.a. i Ă–stergötlands Len, i Södermanlands Len og i SkĂĄne – for at komme uvæsenet til livs.
Søren Espersen erklærer sig tilfreds med det klare svar, og siger:- Det er en meget stor lettelse, at Sveriges regering med brevet nu har givet et klart tilsagn om, at man ikke vil tillade den fortsatte hetz mod Sverigedemokraterna, siger Søren Espersen.
– Jeg har i længere tid haft pĂĄ fornemmelsen, at myndighederne i Sverige i samarbejde med medierne derovre i høj grad billigede ekstremisternes overgreb mod Sverigedemokraterna. Dette væmmelige billede mĂĄ jeg nu skynde mig at revurdere, og det glæder mig overordentligt, for det var bestemt ikke noget rart billede af Sverige at gĂĄ omkring med.
– Jeg kan nu med fortrøstning se frem til, at Sverigedemokraterna vil kunne gĂĄ i valgkamp op til det kommende Riksdagsvalg og for første gang vide, at de svenske myndigheder vil forsvare dem mod voldelige overgreb og chikanerier, siger Søren Espersen.
http://www.danskfolkeparti.dk/sw/frontend/show.asp?parent=3250&menu_parent=&leftmenu_parent=&layout=0
Svenska regeringen lovar extrainsatser för att skydda sverigedemokrater
Efter att Dansk Folkepartis medlem i Nordiska RĂĄdet, Sören Espersen, ställt ett antal frĂĄgor till den svenska regeringen angĂĄende vĂĄldet mot Sverigedemokraterna, lovar nu demokratiminister, Jens Orback, extrainsatser för att skydda sd. I ett brev till Espersen skriver Orback bland annat att regeringen ser allvarligt pĂĄ de övergrepp som skett och att man tagit en rad initiativ, bland annat i SkĂĄne. Detta enligt ett pressmeddelande frĂĄn Dansk Folkeparti. Sverigedemokraternas partiordförande, Jimmie Ă…kesson, gläds ĂĄt beskedet: – Vi har länge försökt förmĂĄ regeringen att fördöma det politiska vĂĄldet. Vi har inte fĂĄtt nĂĄgot svar frĂĄn dem, men det här verkar positivt. LĂĄt oss nu hoppas att det inte bara är tomma ord. ………………………………………………..
http://www.sdkuriren.se/nyheter.php?action=fullnews&id=702
The Scandinavian model
‘Women hold up half the sky,” said Mao Zedong, though by and large, in Communist China women had a tough time playing second fiddle to the men. Here in Sweden women do almost hold up half the sky. If Anna Lindh, who was foreign minister, had not been murdered last year, there might well be a female prime minister in power. For a decade half the cabinet have been women, and women occupy nearly 50 percent of the seats in Parliament………………….
http://www.iht.com/articles/2005/07/13/opinion/web.edpower.php


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.