14
jul
Seneste opdatering: 14/7-05 kl. 0303
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

f√•r her en gang lak til af Sveriges √•benbart eneste kriminolog, Jerzy Zarnecki, og eneste “islamolog”, Jan Hj√§rpe. Jeg kan kun r√•de svenskerne at s√łge til udenlandske medier for oplysning der har med virkeligheden at g√łre. Dagens Nyheter kan ikke bruges til noget, og Hj√§rpe og Zarnecki kan man vist roligt kalde en forn√¶rmelse mod folks intelligens

…….Att sm√• men extremistiska muslimska grupper verkar i Sverige bekr√§ftar b√•de professorn i islamologi Jan Hj√§rpe, kriminologiprofessor Jerzy Sarnecki och S√§pochefen Klas Bergenstrand. Men liksom Zana Muhammad anser de att problemet inte bottnar i religion utan i utanf√∂rskap.
Marginalisering skapar frustration och får ungdomar att söka extremistiska alternativ, menar de. Jerzy Sarnecki tar upp Göteborgskravallerna och den nynazistiska rörelsen som exempel. Bland vissa unga muslimer tillkommer den religiöst färgade politiska dimensionen. Problemen med diskriminering och gettoliknande områden delar vi med de flesta västeuropeiska städer. Alla ungdomar söker en mening, ett sammanhang. När de inte kan nå det inom etablerade strukturer kan de söka sig till brott eller politisk extremism, säger Jerzy Sarnecki.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=438646&previousRenderType=6
Bombers were `normal’ Britons; officials fear homegrown terrorism

LONDON – One loved cricket. Another was a young father. A third happily told his parents last week that he was off to London “with his mates.” All three had a deep Islamic faith, but no one thought of them as radicals.
The emerging picture of London’s mass transit bombers is of normal people leading normal lives, good people from good families – “Suicide Bombers From Suburbia” was the headline in London’s Daily Mail.

http://www.realcities.com/mld/krwashington/12124954.htm
Vardags-terrorism
er et ord jeg kunne t√¶nke mig at introducere (som ogs√• Ulf Nilson gjorde i Expressen i s√łndags*). Det skal g√¶lde alt fra Sveriges forf√¶rdende kriminalitet (som jeg fors√łger at begr√¶nse her), til historier som denne. Er det ogs√• “sociale problemer” altsammen ? Mangler landet psykoterapeuter og socionomer?
Malmö
Stenkastning stoppar stadsbussar
Från och med klockan 21.00 ikväll ställer busslinje 1 in sina turer till Oxie under kvällstid. Orsaken är att stenar stora som gatstenar flera gånger krossat bussarnas frontrutor den senaste veckan.
OXIE. Bussbolaget Connex och Skånetrafiken anser inte att de kan garantera säkerheten för passagerare och förare. Fyra kvällar i rad den senaste veckan har stora stenar kastats mot stadsbussar från broar i Oxie. Stenarna har varit lika stora som gatstenar och de har krossat frontrutorna på bussarna.

http://sydsvenskan.se/malmo/article112228.ece
*Hedersmord och gängvåldtäkter är en form av vardagsterrorism som vi måste sluta att godta och släta över. Religion är en sak, förvridna och stinkande avarter av religion en helt annan.
Terroren
v√¶rst er det efterh√•nden anseelige antal mord p√• indf√łdte svenskere (seneste her : http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=420649,) men ogs√• voldt√¶gtsepedemien er ren terror og ofte decideret racistisk. Medierne g√•r til yderligheder for at skjule sandheden. ND – et parti jeg ikke er specialt begejstret for, g√•r dog til retsm√łderne eller f√•r indsigt i retsprotokollerne og rapporterer:

De senaste åren har vi allt oftare fått läsa om
grymma gruppvåldtäkter i tidningarna. Det är övergrepp så hemska att man drar sig för att ens skriva om dem, men just därför är det så viktigt. ND arbetar med att sprida kännedom om mekanismerna bakom brotten, politikernas oförmåga att identifiera problemet och vad envar av oss kan göra åt saken.
I Liljeholmen blev en 15-årig flicka inlurad i en lägenhet av två afrikaner, som sedan höll henne fången och nästan våldtog henne till döds. Hon hittades senare i ett buskage i närheten av brottsplatsen svårt blödande från underlivet, skador hon skulle ha avlidit av om en förbipasserande inte hittat henne så att en akut operation kunde genomföras.

Nyligen föll domen mot en 20-årig somalier som upprepade gånger våldtagit sin tidigare gotländska flickvän medan han höll henne fången i ett dygn. Under tiden karvade han i henne med kniv och urinerade i hennes sår.

I Motala våldförde sig fyra kurdiska män i åldrarna 16 till 30 år på en 13-åring sedan de drogat henne.I Göteborg slogs två svenska flickor ned med fjäderbatong av ett afrikanskt gäng. De misshandlades, rånades och den ena flickan våldtogs, mest i förbifarten verkade det som. De fick flera djupa jack i huvudet och en spark bröt den ena flickans tumme. Den andra flickan fick en spark i ena ögat och riskerar delar av synförmågan.

http://www.nd.se/nyheter/dokument.asp?dokID=264

Velbekomme! 2650 anmeldte voldt√¶gter 2004. Ofte sk√łnnet m√łrketal: x med 10. Her har vi “det feministiske foregangland” i al dets kvalmende hykleri.

Hvad ang√•r mord, voldt√¶gt og personr√łveri, er svenskerene groft sagt 5 gange s√• plagede som danskerne. Hvordan kan nogen i Danmark tro at den politiske protest mod dette kan holdes nede ved andet end fortielse og ren censur? (og, jovist – selvcensur)


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.