17
jul
Seneste opdatering: 17/7-05 kl. 1610
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

flyder sine egne veje – af og til uafhængigt eller i kontrast til den officielle. Pro-US demonstrationerne fik nogen dækning i danske medier, men ablout ingen i udenlandske. Svenske aviser (bortset fra SvD) fokuserede udelukkende pĂĄ anti-US følelser i Danmark og det i en grad at det gik langt ud over almindelig nyhedsformidling. En lidelse at bevidne.
Initiativet Fred og Frihed – nu ogsĂĄ i udlandet – Danmark nyder generelt stor goodwill
Det var ikke megen reklame Henrik Krog, Kim Poulsen og undertegnede fik gjort for Initiativet Fred og Frihed – det hele gik lidt for stærkt, og her mĂĄ vi mĂĄske nok kunne lære en del af den anden fløj. Enough-Mikkel omtalte i forrige uge vor demonstration i en af sine lange engelske posteringer, men flere af de store udenlandske blogs har nu omtalt vor happening. Herunder nedenviste:
16/7-05 Gatewaypundit – The Danish Pro-Americans.16/7-05 Chrenkoff – Dane go wild .16/7-05 The Anti-Idiotarian Rottweiler – Shame on you, Emperor16/7-05 Powerline – Pro-Americans Rally in Denmark16/7-05 Instapundit – PRO-AMERICAN RALLY in Denmark.Danmark nyder i det hele taget stor goodwill i demokratiske lande, godt for turistindustrien – godt for de vestlige idealer.
14/7-05 Washington Times – Danes support Iraq troops despite terror16/7-05 Minot Daily News – Danes do right thing ­ again (leder)

foto © webmaster
se hos Urias Møller:
http://www.uriasposten.net &
http://powerlineblog.com/archives/011050.php
Det dæmrer for Vaclav Klaus
Tjekkiets præsident: Multi-kultur skaber terror
Multikultur ødelægger samfund og skaber terror pĂĄ samme mĂĄde, som marxisme var skyld i kriminalitet under kommunismen. Den tjekkiske præsident, Vaclav Klaus, langer voldomt ud efter indvandring til Vesten fra andre “kulturelle” miljøer.
For stor en ĂĄbenhed for sĂĄdanne indvandrere er “en af hovedĂĄrsagerne” til terrorismen i Vesten, siger præsidenten ifølge avisen Mlada fronta Dnes.
– Det er en tragisk fejltagelse, som den nuværende vestlige civilisation begĂĄr, siger præsidenten fra Tjekkiet, der tidligere var et sovjetdomineret kommunistisk land, men som nu er medlem af EU.
Han sammenligner “multikulturens” indflydelse pĂĄ vestlige lande med den indflydelse, som marxismen havde pĂĄ kommunistiske lande ved at skabe kriminelle handlinger, som han siger ifølge avisen.
/ritzau/dpa

Trylleordet er “genus”
og “jämtställdhet” – straks pengene ud af statskassen springer og en eventuel hjerne slĂĄs fra. Ministre blir til grin – dog ikke for egne men andres penge. “Det skal vara häftigt att betala skatt” (M.Sahlin).
Ulf Nilsson: Förenade flickor lurar idioterna
RötmĂĄnaden kom tidigt i ĂĄr och präglades som vanligt av galopperande idioti. Idiotin lokaliserades främst till kanslihuset. – Mona Sahlin: Hjärndöd. Jens Orback: DingdĂĄng i plĂĄten.Carin Jämtin: Pingpong pĂĄ loftet.
Ja, jag syftar naturligtvis pĂĄ den fantastiska affär som Expressen avslöjade. En medarbetare till statsrĂĄden lurade fram nĂĄgonting i närheten av 900 000 kronor i anslag till diverse organisationer. I verkligheten – misstänker ĂĄklagaren – tog han en hel del av pengarna själv, en misstanke som stärks av det förhĂĄllandet att han köpte en Volvo V70, lyxutrustad för 314 000 k o n t a n t………………………………
http://expressen.se/index.jsp?a=405648
Dagens våldtäkt ?
vi napper en tilfældig fra posen – bare for at læserne ikke skal tro det er ophørt. Men som sagt – jeg kan kun rapportere en brøkdel.

Kvinna våldtagen i Malmö

Den 20-ĂĄrige kvinnan gick hem efter en fest natten mot igĂĄr.
I RosengĂĄrd överfölls hon av flera unga män – och vĂĄldtogs, uppger hon för polisen. Kvinnan vĂĄrdades pĂĄ Universitetssjukhus Mas under resten av natten, men
har inte ĂĄdragit sig nĂĄgra allvarliga fysiska skador.

http://sydsvenskan.se/malmo/article112670.ece


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.