24
jul
Seneste opdatering: 24/7-05 kl. 1711
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Ulf Nilson: Vi måste lära oss vår nya fiende
De senaste veckorna har det skrivits hundratusentals ord
om självmordsbombare. Det viktigaste ordet har jag dock inte sett.
Nämligen:VAPENSYSTEM.Självmordsbombaren är (eller tror sig vara) Allahs egen
kryssningsmissil.
——–
Kan de usla regimer som härskar i islams
länder ge oss någon hjälp? Eller är ett nytt, trettioårigt krig
kryssningsmissiler mot
självmordsbombare,
programmerare mot indoktrinerare vad som väntar oss? Hur många av fienderna
finns mitt ibland oss? I dag. I Sverige.

http://www.expressen.se/index.jsp?a=408996

Socialdemokratin Рrena rama släktkalaset

“I den socialdemokratiska r√∂relsen tycks det snart som om man b√•de m√•ste vara partikamrat och s√§ngkamrat f√∂r att hamna p√• de riktigt h√∂ga positionerna. Nyutn√§mningen av generaldirekt√∂ren f√∂r Ams f√∂ljer ett sedan l√§nge etablerat m√∂nster; socialdemokraten Bo Bylund lever tillsammans med socialminister Berit Andnor.Faktum √§r att socialdemokratin ofta liknar rena rama sl√§ktkalaset. Listan p√• de n√§ra familjebanden kan g√∂ras l√•ng. F√• tror att Thomas Bodstr√∂m hade kunnat bli justitieminister vid s√• unga √•r om han inte varit son till Lennart Bodstr√∂m, k√§nd utrikesminister under Olof Palme. M√•nga h√∂jde ocks√• p√• √∂gonbrynen n√§r Anna Greta Leijons dotter fr√•n ingenstans utn√§mndes till demokratiminister f√∂r n√•gra √•r sedan. Ytterligare ett exempel p√• familjek√§rleken √§r v√•rdminister Ylva Johansson som √§r gift med f√∂rre finansministern Erik √Ösbrink. Detta bara n√•gra axplock fr√•n den utn√§mningspraxis som blivit n√•got av en tradition, precis som sl√§ktkalas brukar vara……………………………….”

“Socialdemokraterna har l√§nge envisats med att i stort sett alltid tills√§tta alla h√∂gre statliga tj√§nster med parti- och nu tillika familjemedlemmar. Det har gjort att de skaffat sig en osunt stor kontroll √∂ver landet. Det blir dessutom sv√•rt f√∂r n√•got annat parti att ta √∂ver regeringsmakten n√§r f√∂retr√§darna konsekvent har placerat lojala personer i ledningen f√∂r de statliga verken. Risken finns att de vill s√§tta k√§ppar i hjulet f√∂r den nya regeringen och motarbeta f√∂r√§ndringar……….”

http://www.expressen.se/index.jsp?a=408993

EU mest upopulært i Sverige

Ireland Happiest With EU, Sweden Lowest
‚Äď Many Irish adults are satisfied with their country‚Äôs presence in the European Union (EU), according to the Eurobarometer poll conducted by TNS Opinion & Social. 87 per cent of respondents in Ireland believe their country has benefited from being a member of the continental group.
Lithuania and Luxembourg are next on the list with 72 per cent, followed by Denmark with 70 per cent, Greece, Belgium and Spain with 69 per cent, and Portugal and the Netherlands with 63 per cent. Less than 50 per cent of respondents in Sweden, Britain, Cyprus, Austria and Hungary believe the EU has been beneficial for their countries.
http://www.angus-reid.com/polls/index.cfm/fuseaction/viewItem/itemID/8175

eurobarometret, pdf: http://www.angus-reid.com/admin/collateral/pdfs/polls/Eurobarometer_July2005.pdf


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.