26
jul
Seneste opdatering: 26/7-05 kl. 1259
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Et lille mirakel af “klarsprĂ„k” og frisprog.Jeg gnider mine Ăžjne ! MĂ„ bringes i sin helhed.
Andra lÀnder har
vett att skydda sig

I Sverige Àr ett grundlagsskydd att man inte kan frÄntas ett givet medborgarskap. Det Àr unik i vÀrlden. I övriga lÀnder kan terrorister, massmördare, knarkkungar och oresonliga vÄldsbrottslingar bli av med ett givet medborgarskap och deporteras Äter till sitt ursprungliga hemland.
Det gör att i Sverige gÄr det bra att muta till sig ett
medborgarskap, och Àven om det tillkommit pÄ brottslig vÀg gÄr det inte att hÀva. Det Àr patetiskt och ett löje att behöva se ett samhÀlle sÄfullstÀndigt oförmöget att skydda sig sjÀlvt. -Detta berör mig eftersom det utsÀtter medmÀnniskor för fara, och det kommer att kosta svenska liv nÀr dessa vÄldsverkare fortsÀtter sin verksamhet.
Det Àr fullt ut den
socialdemokratiska regeringens fel eftersom de fortfarande tror att vilever kvar i en pilsnerfilm frĂ„n 1940-talet med Sickan Carlsson och Thor ModĂ©en. Det liggeri sossarnas koncept att drömma sig bort till ett mystiskt ”Hedebyborna” i stĂ€llet för att konfronteraverkligheten.
Problemet Àr att du, jag och alla andra tvingas leva i verkligheten.
Ett medborgarskap Àr ett förtroende, och det Àr ett förtroende givet av dem som redan har det att man som ny medlem ska kunna tillföra samhÀllet nÄgot gott och verka fördet bÀsta efter sin egen förmÄga. Jag skÀms som svensk över att behöva leva under ett regeringsskick som Àr sÄ ointresserat av sin egen befolknings sÀkerhet,
och samtidigt kÀnner jag sympati för de invandraresom fÄr ta skiten för dem som inte uppför sig. I slutÀndan Àr det de skötsamma invandrarna som inte fÄr jobb, hÄnas och förnedras och fÄr bÀra hundhuvudet för dem som enbart har jÀvelskap för sig.
Ett antal serbiska yrkeskriminella fick genom mutor svenska medborgarskap.
I Kanada hade de satts pÄ första plan Äter till Serbien med frÄntaget
medborgarskap. Och deras barn, Àven om de varit kanadensiska medborgare, hade fÄtt vÀlja mellan att flyga med eller sÀttas i kanadensiska statens barnhem.
I dagarna har det varit stora rubriker om en man frÄn Libanon med svenskt medborgarskap som utpekas som terrorist. Ingen Àr dömd ohörd, men om det Àr sÄ skulle medborgarskapet dras in och han skulle omedelbart deporteras till Libanon.
Pang, bom, ingen diskussion. Det Àr sansade lÀnder som har dessa sanktioner,lÀnder som har förstÄnd att skydda sig.
SjÀlvklart Àr Sverige attraktivt som tillflyktsort för krigsförbrytare och terrorister, med ett naivt migrationsverk, helt tandlösa lagar och en regering tappad bakom en vagn, och har man vÀlkommit in finns ingen möjlighet att kastas ut. Jag anser att detta Àr en valfrÄga eftersom det Àr viktigt för framtiden. NÀr vÀrldens terrorister fÄr allt svÄrare att hitta tillflyktsorter erbjuder regeringen Persson frihet att verka utan insyn och utan att fÄ taskiga frÄgor om varför man har mysko kemikalier i kÀllarförrÄdet. Det finns grÀnser för hur puckad en regering tillÄts vara.
http://www.metro.se/content/acrobat/stockholm/SESTO_20050726_A_Metro.pdf


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.