26
jul
Seneste opdatering: 22/5-10 kl. 0744
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

hvilken lettelse det må være for kokken Marcus Gabrielsens forældre, at mordet på ham trods alt ikke har været helt forgæves.
I denne sag gĂĄr jeg ud fra den svenske “omvendte tommelfingerregel” – nemlig, at nĂĄr etnicitet ikke nævnes, er sagen oftest indvandringsrelateret. AltsĂĄ endnu et af utallige ofre for svensk indvandringspolitik.*
NĂĄr man nu betænker at tilstĂĄelsessagerne ved domstolene nærmest er omvendt proportionale med indvandringes takt, kan man godt tvivle pĂĄ om denne “skyld og skam” nu ogsĂĄ vil indfinde sig. HĂĄrdnakket benægtelse af selv de mest rædselsfulde forbrydelser, er ikke just et tegn pĂĄ en højt udviklet samvittighed.“MĂĄnga av vittnena till Marcus Gabrielsens död har
ändrat eller tagit tillbaka uppgifter. Men vittnen glömmer inte händelser hur som helst. Det säger psykologiprofessorn och vittnesexperten Sven Åke Christianson.

– Det här är inget nytt problem. BĂĄde gärningsmän och vittnen berättar ofta först nĂĄgot som de tar tillbaka eller förändrar.
Enligt honom har det sällan med minnet att göra. Det beror i stället pĂĄ ett motstĂĄnd att berätta vad som har hänt som uppstĂĄr efter hand.”

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=442861&previousRenderType=6


Vittnen kan ha hotats till tystnad
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=424942

Video: Föräldrarna: Det är märkvärdigt
http://svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?&d=39131&a=425213

*skulle mordet mod forventning ikke værer relateret til indvandringen, sĂĄ er det denne mistanke svenske aviser nærer ved deres konsekvente mørklægning af indvandreres forbrydelser.”Kun nĂĄr det er relevant” er politikken, og det er det som bekendt aldrig.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.