3
aug
Seneste opdatering: 3/8-05 kl. 0018
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

PĂ„ march med Storebror stat

Det er mit indtryk at i DK er en bĂžsse bare en bĂžsse. Ikke sĂ„dan hos de Ăžstlige brĂžde og sĂžstre. Der har hele den hjemlĂžse venstreflĂžj kastet sig over fejringen af homoseksualitet med en sĂ„ kvĂŠlende enthusiasme, at det nĂŠrmest minder om et af Kim Jong IlÂŽs stort iscenesatte folkeoptog.Og bagved ligger ikke bare politikernes begejstring, men en hel industri af “genus forskere” og andre hang arounds der lugter offentlige midler.

Og sĂ„ oversĂŠtter jeg lige: “HTB-kompetens” betyder: Én som har “kompetencer” i Homo-Bi-Transseksuelle sager. SĂ„ skulle den vist vĂŠre ekspederet over skranken.SĂ„ modtag da min uforbeholdne velsignelse. I har ikke noget af skamme jer over, ikke det fjerneste – det skulle da lige vĂŠre Storebror stats pĂ„trĂŠngende liderlighed. Kill your darlings – begynd med politikerne.
Pride-tema: Brott mot HTB-personer
Homosexualitet blir allt mer accepterad och allt fler vĂ„gar vara öppna med sin lĂ€ggning. Men – ju fler som slutar gömma sig, desto fler blir potentiella offer för brott mot homosexuella.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=445083&previousRenderType=1

http://www.stockholmpride.org

http://www.gaydoctor.se/indexSWE.htm

http://www.gaypolisen.nu/

http://www.hss.socialdemokraterna.se/

Alle i Sverige kender ordet “homo-lobbyen” eller “bög-lobbyn”. Den har ingen folkelig appeal. Folk i al almindelighed er tolerante, men de er lede og kede af at blive stopfodret med forlorent frisind af af ideologer, teknokrater & RFSL – Riksförbundet för sosse-gokendt sex.(http://www.rfsl.se/?p=112 )Garanteret lidenskablĂžs. Her udtrykt ganske bramfrit og uden en chance for at komme i nogen avis:

……. Men det Ă€r den dĂ€r djĂ€vla bÖÖÖÖÖÖg-stilen, hĂ€r ska man svassa omkring och larva sig och visa stjÄrten och ha alla slags möjliga och omöjliga djĂ€vla privilegier.Försök fatta att folk i allmĂ€nhet Ă€r fullstĂ€ndigt SPYFÄRDIGA pĂ„ den dĂ€r gapiga högfĂ€rdiga djĂ€vla bÖg-stilen att ranta omkring och trycka upp stjÄrten i ansikten pĂ„ vanligt ansprĂ„kslöst hyggligt folk som bara blir hunsade och nertryckta sĂ„ fort de knystar.

De som frĂ€mst blir lidande pĂ„ den hĂ€r djĂ€vla inbilska bÖgiga apstilen, vem Ă€r det? Jo de homosexuella! De fĂ„r nĂ€mnligen skulden för elĂ€ndet, och dem ska vi inte besvĂ€ra.bÖgar dĂ€remot, som springer omkring och sprider smitta och spelar kejsare och gapar och brer ut sig, dem ska vi dĂ€remot enbart slĂ€ppa ur luften pĂ„, slĂ„ pĂ„ kĂ€ften och ta ner pĂ„ jorden, för det Ă€r tammefan det ENDA sprĂ„k sĂ„n skit förstĂ„r, det visar all erfarenhet.

Och Ă€nnu en gĂ„ng: vem har mest anledning att bli förbannad pĂ„ det hĂ€r djĂ€vla bÖgeriet? Jo de HOMOSEXUELLA! För det Ă€r nĂ€mligen DESSA som drabbas vĂ€rre Ă€n nĂ„n annan, eftersom bÖgarna saboterar för dem, smittar ner dem och sabbar deras sexliv: oralsex med kondom Ă€r nĂ€mligen meningslöst, och just de HOMOSEXUELLA har dĂ€rmed ett sĂ€rsklt starkt intresse att göra upp med bÖgsvinen, som inte alls Ă€r homosexuella utan bara allmĂ€nt perverterade, tĂ€nder pĂ„ smittspridning, urin, avföring, kannibalism, bröstvĂ„rtstortyr och gud vet ALLT, som inte har ett endaste litet SKVATT med sex att göra.

Hög tid alltsĂ„, för de sanna homosexuella mĂ€nnen att revoltera och göra upp rĂ€kningen med de satans Untermenschen som bara alltför lĂ€nge tillĂ„tits att sabotera och förpesta deras liv ostörda: nĂ€mligen bÖgarna, den nya politiskt-mediala överklassens och alla fördĂ€rvade och korrumperade makthavares smĂ„ gUllegrisar.Det Ă€r iaf min uppfattning, den stĂ„r jag fĂ€r, och sen fĂ„r vĂ„r snuskiga och skitiga Överklass tycka vad fan de vill. JAG tĂ€nker minsann inte lĂ„ta mig skrĂ€mmas och tyranniseras av de statsunderstödda och halvt ihjĂ€lprivilegierade bÖgarnas och smittspridarnas och sodomiternas avskyvĂ€rda pseudosexuella TERROR mot inte bara allt slags anstĂ€ndighet och heder, utan mot kĂ€rleken, sexualiteten och livet SJÄLVT!Ett liv utan heder, stolthet, kĂ€rlek och Ă€kta sexualitet Ă€r inte vĂ€rt att leva. DĂ€rför finns det INGENTING att vara rĂ€dd för; de kan hota oss och tyrannisera oss och fönedra oss och försöka smitta ner oss sĂ„ mycket de nĂ„gonsin vill. För mig och alla anstĂ€ndiga mĂ€nniskor, homo eller hetero kvittar lika, gĂ€ller likvĂ€l bara EN sak hĂ€r- KROSSA BÖGERIET!!
49 minutter i Landskrona

for smĂ„ 10 Ă„r siden opdagede migrationsverket, at lille fredelige Landskrona ikke havde taget sin part af “integrationen”. Det kom sĂ„ pronto. Idag kan man sĂ„ lĂŠse resultatet i Helsingborgs Dagblad – hver dag:

1/8 17:16 Landskrona ÅttaĂ„ring misshandlad av 17-Ă„ring »

1/8 17:16 Landskrona Vissa spÄr i Coop-rÄnet »

1/8 16:27 Landskrona TvÄ Àldre kvinnor utsatta för vÀskryckning »

1/8 16:27 Landskrona Kvinna slogs blodig i hemmet »

1/8 16:27 Landskrona Höll upp porten för rÄnare »

1/8 16:27 Landskrona Cykel stals under dödshot »

1/8 16:27 Landskrona 53-Ärig man rÄnad pÄ Vallgatan »

1/8 16:27 Landskrona Man misshandlad i pengabrÄk »

1/8 16:27 Landskrona 17-Äring bestals pÄ mobil »

http://hd.se/landskrona/


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.