4
aug
Seneste opdatering: 4/8-05 kl. 2349
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Interviju:
Farshad Kholgi er blevet landskendt for at være en indvandrer, der går imod strømmen. Farshad har bevist for mange danskere, at en mellemøstlig indvandrer på samme tid kan være meget stolt og stærk uden at ryge i den fælde, der går ud på at give den som offer. Farshad er både kunstner og samfundsdebattør. Han har derfor en mening om det meste og stor erfaring både som indvandrer og revser af den modkultur, der er opstået i store dele af indvandrersamfundene, men det har ikke altid været sådan for på et tidspunkt var Farshad selv ved at falde i fælden. foto© webmaster
http://www.respektnu.dk/index.php?mod=forum&op=viewTopic&tid=7


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.