8
aug
Seneste opdatering: 8/8-05 kl. 2045
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Norge er ikke min stĂŠrke side. Jeg har vĂŠret der Ă©n gang – i 1978. Usandsynligt smukt land – langt til den nĂŠrmste agurk og whisky. Civilliserede mennesker, smukke, naturlige, kloge kvinder.
Men min viden mÄ friskes op.
Jeg faldt over denne netafstemning pÄ Aftenposten. NÊsten 20.000 stemmer, markant forskel pÄ mÊnd og kvinder og et resultat der ikke ligner det nuvÊrende Storting ret meget.(se nederste link)
Øverst total, tv. kvinder, th. mÊnd

(f.stĂžrre grafik, klik:)
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/valg2005/valgomat/
http://epos.stortinget.no/Partifordeling.aspx
Kommunevalget i KĂžbenhavn
om godt 3 mĂ„neder, kan blive interessant. De fleste er opsatte pĂ„ at bryde det socialdemokratiske bormesterhegemoni, sĂ„ vi kan opleve en alliance Venstre, DF, Kons, de Radikale.Det bliver ogsĂ„ interessant at se om De Radikale fortsĂŠtter deres kanonfremgang fra FV i februar. Jeg tror det ikke. I alle fald tyder det pĂ„ Pind, BjerregĂ„rd eller Bondam. Det rĂžde flertal (inkl. De radikale) er massivt. 179.000 mod 102.700 – jeg opfordrer til at stemme Venstre, og gerne pĂ„ denne kandidat:
http://www.respektnu.dk/
Erik Meir Carlsen analyserer valget.:
Om godt tre mĂ„neder skal Danmark gennem et historisk kommunalvalg: Der skal vĂŠlges politisk ledelse til et nyt regionalt Danmark, hvor 98 nye »stor«-borgmestre erstatter en broget skare af 14 amtsborgmestre og 275 borgmestre…………………….
http://www.bt.dk/leder:aid=379604
Mandatfordelingen i den nuvĂŠrende BorgerreprĂŠsentation:
http://makeashorterlink.com/?X2655239B
Korrektion
jeg kom vist til at overdrive mine tal pÄ nordmÊnd, men 9 % er da en 20-25 stykker. Og site metret har kun vÊret pÄ et dÞgn.De skal vÊre sÄ meget mere velkomne.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.