8
aug
Seneste opdatering: 8/8-05 kl. 2220
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!


Sendt hjem til Afrika i privatfly
B.T. 8. august
Afvist asylansĂžger smurte sig ind i affĂžring (bajs)for at slippe for at blive sendt hjem
E n afvist asylansĂžger blev sidste Ă„r flĂžjet hjem til Burundi i et privatfly. Pris: 397.000 kr
.
Manden havde fÄet afslag pÄ asyl i Danmark og skulle rejse tilbage til Burundi i Afrika, hvor han kom fra. Det ville han ikke frivilligt, sÄ Rigspolitiet besluttede at ledsage ham pÄ et almindeligt rutefly.
»Men han ville simpelthen ikke med og smurte sig bl.a. ind i affÞring. Tre gange forsÞgte vi at fÄ ham med om bord pÄ de almindelige rutefly, men flykaptajnen nÊgtede at have ham med,« siger kriminalkommissÊr Michael Hummel, Rigspolitiets Udrejseafdeling.
»Til sidst blev vi nÞdt til at leje et privatfly for at komme til Burundi. Den tur kostede 397.000 kroner og har vÊret den dyreste, vi har haft,« siger Michael Hummel.

En muslim i VĂ€sterbotten
rykker positionerne frem. PÄ et tidspunkt indser venstreflÞjen, vanesosserne, feministerene, kristne farisÊere og alle andre gratist-idealister, at den politik de har forsvaret, fÞrst og fremmest truer deres egne interesser. Man kunne mene han var lidt pÄ afveje, men det er kun indtil han fÄr forholdene indrettet sÄ de passer ham bedre:
Muslim ifrÄgasÀtter avslutning i kyrkan

ÖRNSKÖLDSVIK. För mĂ„nga Ă€r skolavslutningen i
kyrkan en sjĂ€lvklarhet, men inte för alla. Ammar Ardous, ordförande i muslimska föreningen i VĂ€sterbotten, ifrĂ„gasĂ€tter traditionen med en enkel frĂ„ga:– Om Örnsköldsvik hade en moskĂ© – skulle skolan kunna tĂ€nka sig att ha avslutningen dĂ€r?
Ammar Ardous, ordförande i muslimska föreningen i VĂ€sterbotten, tycker att det Ă€r obegripligt att skolavslutningar fortfarande hĂ„lls i kyrkor.– För att ha en skolavslutning behöver barnen inte Ă„ka till kyrkan. Det ingĂ„r inte i lĂ€roplanen eller nĂ„gra regler. Det Ă€r ju frivilligt för skolan att vĂ€lja att ha den i kyrkan.Han har inte nĂ„got emot det – förutsatt att skolorna börjar ha avslutningar i moskĂ©er vissa Ă„r
.

http://www.allehanda.se/lokalt/5856#komm
Rushdie: Bring On the Islamic Reformation
at lÊse Rushdie, er altid en befrielse, som at indÄnde ren luft, fornuftens klarhed:

……..”However, few Muslims have been
permitted to study their religious book in this way. The insistence that the Koranic text is the infallible, uncreated word of God renders analytical, scholarly discourse all but impossible. Why would God be influenced by the socioeconomics of seventh-century Arabia, after all? Why would the Messenger’s personal circumstances have anything to do with the Message?
The traditionalists’ refusal of history plays right into the hands of the literalist Islamofascists, allowing them to imprison Islam in their iron certainties and unchanging absolutes. If, however, the Koran were seen as a historical document, then it would be legitimate to reinterpret it to suit the new conditions of successive new ages. Laws made in the seventh century could finally give way to the needs of the 21st. The Islamic Reformation has to begin here, with an acceptance of the concept that all ideas, even sacred ones, must adapt to altered realities.”

http://www.frontpagemagazine.com/Articles/ReadArticle.asp?ID=19050


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.