12
aug
Seneste opdatering: 12/8-05 kl. 2246
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

selvom de tier og vasker hĂŠnder.Lad dem gemme sig, lad dem vaske hĂŠnder og lade som ingenting. Eller lad dem foregive problemerne er kommet som en naturkatastrofe dalet ned fra himlen . Intet kan skjule det. Jeg er ikke en mand af overdrevne udtryk, men “landsskadelig” er et domumenterbart nĂ„r det gĂŠlder det Radikale parti: Rockwool, DREAM, TĂŠnketanken, kriminalreportagen. Fremtiden kan selv finde stĂŠrkere udtryk.Deres aftryk pĂ„ Danmark er dokumenteret i detajlen, adjektiverne mĂ„ man selv om. 307.205 voksne mennesker, eller 9.2 % stemte pĂ„ dem i 2005. Gud mĂ„ tilgive dem, for de ved ikke hvad de gĂžr – og har gjort.
Weekendavisens Ulrik HÞy kigger i krystalkuglen.Et sted ude i den nÊrmeste fremtid. Han er alligevel sÄ gammel at han er ligeglad med hvem der hader ham. Han har de fjender han Þnsker sig. Interview i Kristeligt Dagblad:

– Hvad kan jeg gĂžre for Israel i dag? Hvad kan jeg skrive for at stĂžtte den vanskelige krig i Irak? Hvad kan jeg skrive om den fjerde verdenskrig, krigen mod terror? Jeg vil ikke kalde det kĂŠpheste, men realiteter.

Til realiteterne hÞrer ogsÄtilstedevÊrelsen af 200.000 muslimer i Danmark. Vi kender dem ikke sÊrlig godt, de kender ikke sig selv og hinanden sÊrlig godt. Jeg anser det for givet, at det kommer til voldsomme stridigheder i Europa, nÄr denne eller hin muslim myrder lÞs nÊste gang. Det bliver spÊndende, for da vil konflikten tage et mÊgtigt spring, og den hele indvandrer-elendighed vil eksplodere.
Ansvaret for miseren hviler pĂ„ De Radikale, Socialdemokratiet, venstreflĂžjen og de letsindige humanister og kristelige, der lod indvandringen ske. – Der er to ting, der kan udlĂžse et historisk
kvantespring: mere terror eller mord pÄ en fremtrÊdende politiker a la mordet pÄ den hollandske filminstruktÞr Theo van Gogh. Jeg tror, at der er krÊfter i muslimske kredse, som ikke er til at stoppe. Vi ser, at muslimske terrorister er sÊrdeles veluddannede. De motiveres af helt andre ting end fattigdom og undertrykkelse. Og de opildnes af for os helt fremmede idealer. Det er den islamiske dÞdekult. Det bliver spÊndende at se, hvor mange af verdens muslimer der hopper pÄ den dÞdekult.-

Hvis det kommer til en 11. september i Europa, sÄ kan en
rasende reaktion fra europÊerne blive at internere muslimer i lejre for deres egen skyld og for at neutralisere dem. Det kan komme til gadekampe, gadekrig og militÊr indgriben. Ultimativt, at hele bydele gÄr i selvsving. Og det kan sÊtte bÞlger i gang i MellemÞsten, hvor man vil gÄ til angreb pÄ alt, der ligner en hvid hÄrtop. Det vil gÄ i retning af religiÞse sammenstÞd
.

http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload6/ulrikhoykrd.doc
FOREIGN PRISONERS REJECT SWEDISH HOSPITALITY
Swedish prisons may be considered plush by many, but anincreasing number of prisoners with foreign backgrounds aretrying to get moved abroad. Going back to the Netherlands is popular among people convicted of drugs offences.
http://www.thelocal.se/article.php?ID=1879
Oluf Palmes dĂžd
Det lille Danmark har to journalister med indgÄende kendskab til Sverige: Lillelund fra JP og Frede Vestergaard fra WA. TÊller vi Karen Jespersen med, er der tre.. bok-resencion-oerhörd noggran:
…OLOF Palme var en central person i europĂŠisk og international politik i 1970erne og 1980erne med sin kritik af USA’s krig i Vietnam og ikke mindst sin stĂžtte til Nordvietnam, Fidel Castros Cuba og det kommunistiske regime i Nicaragua. Internationalt havde han gjort Sverige til en moralsk – eller i hvert moraliserende – stormagt, der officielt var alliancefri i den ideologiske strid mellem Øst og Vest, men hvis kostbare forsvar reelt var indrettet pĂ„ et angreb fra Øst og tilmed gearet til forstĂŠrkninger fra Vesten.
Indenrigspolitisk var han lige sÄ hadet i nogle kredse, som han var elsket og beundret i andre. Der var ligefrem dem, der glÊdede sig, da han dÞde.
Palmes yngste sĂžn Mattias var pĂ„ skiferie i Chamonix, da faderen blev myrdet. I fĂžlge Ă©t forlydende var det en rejseleder, der fortalte ham om faderens dĂžd, og ifĂžlge et andet, blev han opmĂŠrksom pĂ„ mordet, ved at andre unge svenskere fejrede Palmes dĂžd – der hurtigt var blevet nĂŠvnt i fransk radio – ved at bestille champagne.
I svensk radio blev Palmes dÞd ikke nÊvnt fÞr klokken 01.10, selv om det svenske nyhedsbureau udsendte den fÞrste meddelelse om drabet klokken 00.20. Der var ingen nyhedsjournalister, men alene en pladevender pÄ vagt pÄ den eneste Äbne kanal, P3, og da bl.a. amerikanske, britiske og japanske radiostationer ringede for at fÄ telegrambureauernes meddelelse bekrÊftet, afviste han, at der kunne vÊre noget om sagen. Da opringningerne blev ved, ringede han til radiodirektÞren, der rÄdede ham til at betragte det hele som en dÄrlig spÞg.
Til sidst knuste den hjÊlpelÞse pladevender glasset til et lille skab med en Êske med bogstaverne KD, Kongen er DÞd, tog en kassette ud og satte klassisk sÞrgemusik pÄ. Telefonnumrene der lÄ i Êsken, og som han skulle ringe til, var imidlertid alle forÊldede. TV kunne have bragt en ekstra nyhedsudsendelse efter fredagsfilmen, der fortsat var i gang.
Men ikke utypisk for Sverige, hvor fagforeningerne har en stĂŠrkere rolle end i Danmark, henviste de tekniske medarbejdere til, at de ifĂžlge overenskomsten ikke kunne arbejde efter klokken 01.00.De militĂŠre chefer blev orienteret af militĂŠrattacheen i Washington, der ringede dem op efter at have hĂžrt nyheden i amerikansk TV.
EN svensk mediciner, Jan Bondeson, der er lektor ved Cardiff Universitet i rheumatisme og molekylÊr biologi, men ogsÄ har fundet tid til at skrive flere populÊr-videnskabelige bÞger om medicinsk-historiske fÊnomener, har nu i en engelsksproget bog beskrevet omstÊndighederne omkring mordet, forsÞgene pÄ at opklare mordet og herunder de forskellige teorier, der har vÊret undersÞgt undervejs.Det er en fascinerende bog. Ikke mindst ved dens beskrivelse af, hvordan det svenske politi og det svenske politiske establishment reagerede i de efterfÞlgende Är.
————
JAN Bondesons bog, der udkom for godt et par mĂ„neder siden, har indtil nu fĂ„et meget lidt omtale i Sverige. Den eneste af de store aviser, der har anmeldt bogen, synes at vĂŠre Expressen. Her skrev den kendte svenske forfatter og debattĂžr Per Olov Enquist, at han »fĂžrst lĂŠste den med stĂŠrk mistĂŠnksomhed, men siden med en vis respekt. Det er ingen dĂ„rlig bog. Den er overordentlig saglig i forhold til kilder og mere eller mindre officielle granskninger. Bondeson har lĂŠst alt, ogsĂ„ det kuriĂžse, og holder hovedet koldt. (…) Det fĂžles som en lettelse, at den fĂžrste engelske opsummering af tragedien ikke drukner i spin og paranoia.«
……………………… (fungerande lĂ€nk)
http://www.weekendavisen.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050812/BOGER/508100329


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.