12
aug
Seneste opdatering: 12/8-05 kl. 2246
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

selvom de tier og vasker h√¶nder.Lad dem gemme sig, lad dem vaske h√¶nder og lade som ingenting. Eller lad dem foregive problemerne er kommet som en naturkatastrofe dalet ned fra himlen . Intet kan skjule det. Jeg er ikke en mand af overdrevne udtryk, men “landsskadelig” er et domumenterbart n√•r det g√¶lder det Radikale parti: Rockwool, DREAM, T√¶nketanken, kriminalreportagen. Fremtiden kan selv finde st√¶rkere udtryk.Deres aftryk p√• Danmark er dokumenteret i detajlen, adjektiverne m√• man selv om. 307.205 voksne mennesker, eller 9.2 % stemte p√• dem i 2005. Gud m√• tilgive dem, for de ved ikke hvad de g√łr – og har gjort.
Weekendavisens Ulrik H√ły kigger i krystalkuglen.Et sted ude i den n√¶rmeste fremtid. Han er alligevel s√• gammel at han er ligeglad med hvem der hader ham. Han har de fjender han √łnsker sig. Interview i Kristeligt Dagblad:

– Hvad kan jeg g√łre for Israel i dag? Hvad kan jeg skrive for at st√łtte den vanskelige krig i Irak? Hvad kan jeg skrive om den fjerde verdenskrig, krigen mod terror? Jeg vil ikke kalde det k√¶pheste, men realiteter.

Til realiteterne h√łrer ogs√•tilstedev√¶relsen af 200.000 muslimer i Danmark. Vi kender dem ikke s√¶rlig godt, de kender ikke sig selv og hinanden s√¶rlig godt. Jeg anser det for givet, at det kommer til voldsomme stridigheder i Europa, n√•r denne eller hin muslim myrder l√łs n√¶ste gang. Det bliver sp√¶ndende, for da vil konflikten tage et m√¶gtigt spring, og den hele indvandrer-elendighed vil eksplodere.
Ansvaret for miseren hviler p√• De Radikale, Socialdemokratiet, venstrefl√łjen og de letsindige humanister og kristelige, der lod indvandringen ske. – Der er to ting, der kan udl√łse et historisk
kvantespring: mere terror eller mord p√• en fremtr√¶dende politiker a la mordet p√• den hollandske filminstrukt√łr Theo van Gogh. Jeg tror, at der er kr√¶fter i muslimske kredse, som ikke er til at stoppe. Vi ser, at muslimske terrorister er s√¶rdeles veluddannede. De motiveres af helt andre ting end fattigdom og undertrykkelse. Og de opildnes af for os helt fremmede idealer. Det er den islamiske d√łdekult. Det bliver sp√¶ndende at se, hvor mange af verdens muslimer der hopper p√• den d√łdekult.-

Hvis det kommer til en 11. september i Europa, så kan en
rasende reaktion fra europ√¶erne blive at internere muslimer i lejre for deres egen skyld og for at neutralisere dem. Det kan komme til gadekampe, gadekrig og milit√¶r indgriben. Ultimativt, at hele bydele g√•r i selvsving. Og det kan s√¶tte b√łlger i gang i Mellem√łsten, hvor man vil g√• til angreb p√• alt, der ligner en hvid h√•rtop. Det vil g√• i retning af religi√łse sammenst√łd
.

http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload6/ulrikhoykrd.doc
FOREIGN PRISONERS REJECT SWEDISH HOSPITALITY
Swedish prisons may be considered plush by many, but anincreasing number of prisoners with foreign backgrounds aretrying to get moved abroad. Going back to the Netherlands is popular among people convicted of drugs offences.
http://www.thelocal.se/article.php?ID=1879
Oluf Palmes d√łd
Det lille Danmark har to journalister med indgående kendskab til Sverige: Lillelund fra JP og Frede Vestergaard fra WA. Tæller vi Karen Jespersen med, er der tre.. bok-resencion-oerhörd noggran:
…OLOF Palme var en central person i europ√¶isk og international politik i 1970erne og 1980erne med sin kritik af USA‚Äôs krig i Vietnam og ikke mindst sin st√łtte til Nordvietnam, Fidel Castros Cuba og det kommunistiske regime i Nicaragua. Internationalt havde han gjort Sverige til en moralsk – eller i hvert moraliserende – stormagt, der officielt var alliancefri i den ideologiske strid mellem √ėst og Vest, men hvis kostbare forsvar reelt var indrettet p√• et angreb fra √ėst og tilmed gearet til forst√¶rkninger fra Vesten.
Indenrigspolitisk var han lige s√• hadet i nogle kredse, som han var elsket og beundret i andre. Der var ligefrem dem, der gl√¶dede sig, da han d√łde.
Palmes yngste s√łn Mattias var p√• skiferie i Chamonix, da faderen blev myrdet. I f√łlge √©t forlydende var det en rejseleder, der fortalte ham om faderens d√łd, og if√łlge et andet, blev han opm√¶rksom p√• mordet, ved at andre unge svenskere fejrede Palmes d√łd – der hurtigt var blevet n√¶vnt i fransk radio – ved at bestille champagne.
I svensk radio blev Palmes d√łd ikke n√¶vnt f√łr klokken 01.10, selv om det svenske nyhedsbureau udsendte den f√łrste meddelelse om drabet klokken 00.20. Der var ingen nyhedsjournalister, men alene en pladevender p√• vagt p√• den eneste √•bne kanal, P3, og da bl.a. amerikanske, britiske og japanske radiostationer ringede for at f√• telegrambureauernes meddelelse bekr√¶ftet, afviste han, at der kunne v√¶re noget om sagen. Da opringningerne blev ved, ringede han til radiodirekt√łren, der r√•dede ham til at betragte det hele som en d√•rlig sp√łg.
Til sidst knuste den hj√¶lpel√łse pladevender glasset til et lille skab med en √¶ske med bogstaverne KD, Kongen er D√łd, tog en kassette ud og satte klassisk s√łrgemusik p√•. Telefonnumrene der l√• i √¶sken, og som han skulle ringe til, var imidlertid alle for√¶ldede. TV kunne have bragt en ekstra nyhedsudsendelse efter fredagsfilmen, der fortsat var i gang.
Men ikke utypisk for Sverige, hvor fagforeningerne har en st√¶rkere rolle end i Danmark, henviste de tekniske medarbejdere til, at de if√łlge overenskomsten ikke kunne arbejde efter klokken 01.00.De milit√¶re chefer blev orienteret af milit√¶rattacheen i Washington, der ringede dem op efter at have h√łrt nyheden i amerikansk TV.
EN svensk mediciner, Jan Bondeson, der er lektor ved Cardiff Universitet i rheumatisme og molekyl√¶r biologi, men ogs√• har fundet tid til at skrive flere popul√¶r-videnskabelige b√łger om medicinsk-historiske f√¶nomener, har nu i en engelsksproget bog beskrevet omst√¶ndighederne omkring mordet, fors√łgene p√• at opklare mordet og herunder de forskellige teorier, der har v√¶ret unders√łgt undervejs.Det er en fascinerende bog. Ikke mindst ved dens beskrivelse af, hvordan det svenske politi og det svenske politiske establishment reagerede i de efterf√łlgende √•r.
————
JAN Bondesons bog, der udkom for godt et par m√•neder siden, har indtil nu f√•et meget lidt omtale i Sverige. Den eneste af de store aviser, der har anmeldt bogen, synes at v√¶re Expressen. Her skrev den kendte svenske forfatter og debatt√łr Per Olov Enquist, at han ¬Ľf√łrst l√¶ste den med st√¶rk mist√¶nksomhed, men siden med en vis respekt. Det er ingen d√•rlig bog. Den er overordentlig saglig i forhold til kilder og mere eller mindre officielle granskninger. Bondeson har l√¶st alt, ogs√• det kuri√łse, og holder hovedet koldt. (…) Det f√łles som en lettelse, at den f√łrste engelske opsummering af tragedien ikke drukner i spin og paranoia.¬ę
……………………… (fungerande l√§nk)
http://www.weekendavisen.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050812/BOGER/508100329


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.