12
aug
Seneste opdatering: 12/8-05 kl. 2209
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

agerar censor för Sundsvall Tidning, vis lĂ€sare skriver lite för öppent……
“Återigen har Sundsvalls Tidning slĂ€ppt genom ett rasistiskt inlĂ€gg pĂ„ sin hemsida, ST.nu.Det handlar om en kommentar till en artikel om överfallsvĂ„ldtĂ€kter Sundsvall i sommar, en artikel som finns bĂ„de i papperstidningen och pĂ„ hemsidan.
Den person som kommenterat artikeln under pseudonymen “Herr R” uttrycker mycket nedlĂ„tande och tydligt rasistiska Ă„sikter i sin insĂ€ndare.Vintern 2004 uppmĂ€rksammade Mittnytt vid flera tillfĂ€llen hur rasistiska inlĂ€gg publicerades pĂ„ ST.nu. Idag sĂ€ger chefredaktören Kjell Carnbro till Mittnytt att han beklagar att inlĂ€gget publicerats. Alla inlĂ€gg ska granskas innan de lĂ€ggs ut sĂ„ det mĂ„ste ha blivit ett misstag i hanteringen, sĂ€ger han.
Efter att Mittnytt pĂ„pekat misstaget har ST nu plockat bort inlĂ€gget frĂ„n sin hemsida.”
Tidningen hadde detta signalemang:
“VĂ„ldtĂ€ktsmannen som slog till i Bosvedjan ska ha haft afrikanskt utseende, mannen i gĂ„ngtunneln syd- eller östeuropeiskt utseende och likasĂ„ mannen pĂ„ Thulegatan, som Ă€ven hade en stor nĂ€sa.”
————–
“Halal” Ă€r ett muslimsk sĂ€tt att döda bĂ„de djur och mĂ€nniskor. Offret mĂ„ste vara levande och halsen skĂ€rs av sĂ„ att blodet sprutar ut. Under fruktansvĂ€rd Ă„ngest, smĂ€rta och Ă„synen av sitt eget blod dör offret nĂ€r blod inte lĂ€ngre finns i hjĂ€rnan. Detta barbariska sĂ€tt att döda har införts i Sverige som ett led i övergĂ„ngen till det mĂ„ngkulturella samhĂ€llet.

http://www.st.nu/ordetfritt/?action=visa_inlagg&id=17907
VĂ„ra politiker tycks ha en hemlig agenda dĂ€r det mĂ„ngkulturella samhĂ€llets införande ska överprioriteras allt annat som annars skulle vara viktigt för oss. Vi som svenskar ska uppenbarligen ta seden efter vem som kommer hit – och Dem som kommer hit ska införa nya seder till oss. Vi Ă€r trĂ„kigt nog ett folk som inte duger som vi Ă€r till vĂ„ra valda riksadagspolitiker. Vi ska göras om och JAG VILL INTE!!!
http://www.st.nu/ordetfritt/?action=visa_inlagg&id=17989
Jag förstÄr inte hur invandrare kan nekas att komma tillbaka till sitt hemland, dom Àr födda och uppvuxna dÀr. Men vi i Sverige ska ta emot och försörja dom som överhuvudtaget inte har nÄgon anknytning till Sverige??!http://www.st.nu/ordetfritt/?action=visa_inlagg&id=17145
Ju fler som (s) kan sĂ€tta in som brukare av socialförsĂ€kringarna, desto större andel vĂ€ljare har de vid nĂ€sta val. SĂ„ fungerar det tror jag. Kan de inte föra en politik som attraherar tillrĂ€ckligt mĂ„nga sĂ„ byter de kanske bidrag mot vĂ€ljare. Även om mĂ„nga asylsökande knappast fĂ„r rösta i valet dĂ„ de ej Ă€r svenska medborgare sĂ„ ser de positivt pĂ„ (s) som förser dem med pengar. Vilket de sprider vidare till bekanta som fĂ„r rösta. Tragiskt egentligen. Jag vĂ„gar inte skriva sĂ„ mkt mer om grĂ€nser, asyl och det som rör omrĂ„det, dĂ„ kan man bli kallad rasist. SĂ„ vi fĂ„r nog vĂ€nja oss vid dessa problem.
http://www.st.nu/ordetfritt/?action=visa_inlagg&id=17446
med stor tack til Agantyr
http://angantyr.blogspot.com/2005/08/sundsvalls-tidning-tillader-ben-debat.html


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.