13
aug
Seneste opdatering: 13/8-05 kl. 1807
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!


http://www.cafecastro.dk
Maden var tĂĄlelig. En person der mest af alt lignede Uday Hussein, krævede at se om han var med pĂĄ nogle af fotografierne. “Nej” var vist ikke et muligt svar.
Vi venter pĂĄ CafĂ© “Schickelgruber”, Cafe Stalin, CafĂ© Pol Pol, CafĂ© Mao Tse Dong, CafĂ© Rudolf Höss og CafĂ© Saddam.http://www.fredogfrihed.org/che/ foto © http://dansk-svensk.blogspot.com
se Fred og Friheds demo mod udstillingen af Che Guevaras fotografier i Ă…lborg.
Geoffey Cain i BT om Che:

Venstrefløjs-darling var en dødens engel“Under balladen om Che Guevara-fotoudstillingen i Aalborg er det igen kommet frem, at Che Guevara – venstrefløjens darling – oprettede »forbedringslejre« for politiske fanger, hvor mellem 7.000 og 10.000 dissidenter blev henrettet. Lejrene var med andre ord
koncentrationslejre, og Che Guevara var selv en dødens engel, der egenhændigt henrettede fangerne. Det gjorde han bl a. i La Cabana-fængslet, hvor han var leder i et halvt ĂĄr. I denne korte tid blev der i La Cabana henrettet 179 fanger (nogle kilder siger 400, andre 500), og nogle af fangerne var børn.Her er det interessant at sammenligne Cubas Che Guevara med Chiles Pinochet. Sidstnævnte dræbte mellem 2.000 og 3.000 mennesker og har altid været venstrefløjens dæmon. Che Guevara – der dræbte dobbelt sĂĄ mange – har altid været deres helt. Fløjens forgudelse af ham er ogsĂĄ et klokkeklart eksempel pĂĄ deres menneskeforagt. I virkeligheden er fløjen ligeglad med, hvor mange der omkom. For dem er dødstallene bare et instrument, man kan slĂĄ politisk mønt af i en diskussion.
Det er ideologien, de er forelsket i, og menneskeliv uden for denne snævre diskussionsramme har ringe betydning. Derfor sværmede de for massemordere som Lenin, Stalin, Tito, Mao, Hoxha og Pol Pot.“


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.