22
aug
Seneste opdatering: 22/8-05 kl. 1851
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!


http://www.dagbladet.no/nyheter/2005/08/22/440994.html

Bertel Haarders yndlingsnordmand
eller Ă©n af dem. Har hun virkelig sagt dette ? :

“Normalt brukar frĂ„gor om kvinnans klĂ€dsel och beteende i samband med vĂ„ldtĂ€ktsrĂ€ttegĂ„ngar vĂ€cka protester frĂ„n feminister, men nĂ€r feministen och professorn i social-antropologi vid universitetet i Oslo, Unni Wikan, menar att
norska kvinnor mĂ„ste ta sin del av ansvaret för vĂ„ldtĂ€kterna (“Wikan, som er professor i sosialantropologi, mener norske kvinner mĂ„ ta sin del av ansvaret for at voldtektene skjer”), sĂ„ Ă€r det helt tyst. Till tidningen Dagbladet.no sĂ€ger hon: “Jeg vil ikke legge skylden for voldtektene pĂ„ de norske kvinnene. Men norske kvinner mĂ„ innse at vi lever i et flerkulturelt samfunn, og innrette seg deretter.”

“De fleste steder mener man at det er kvinnen som har skylden for voldtekten. Og det er rimelig at innvandrere tar med seg slike holdninger nĂ„r de flytter hit til landet, sier professoren, som selv har levd mange Ă„r i muslimske land.”

http://www.sdkuriren.se/nyheter.php?action=fullnews&id=800

Jo, sandelig om ikke hun har. Har konen studeret sig rent rundt pÄ gulvet?

Professor Unni Wikan er ikke overrasket over tallene som viser at 65prosent av voldtektsanmeldte menn i Oslo i fjor var ikke-vestligemenn. NĂ„ ber hun norske kvinner kle seg mindre dristig. – Jeg vil ikkelegge skylden for voldtektene pĂ„ de norske kvinnene. Men norskekvinner mĂ„ innse at vi lever i et flerkulturelt samfunn, og innretteseg deretter. Hun peker ogsĂ„ pĂ„ at voldtektsmenn i de flestemuslimske land knapt blir straffet. – De fleste steder mener man atdet er kvinnen som har skylden for voldtekten. Og det er rimelig atinnvandrere tar med seg slike holdninger nĂ„r de flytter hit tillandet, sier professoren, som selv har levd mange Ă„r i muslimske land.

http://www.dagbladet.no/nyheter/2001/09/07/279829.html


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.