22
aug
Seneste opdatering: 22/8-05 kl. 2316
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Af Cand.pæd.psych Kirsten Damgaard:
Danmark har netop oplevet en række voldtægtssager, hvor krænkerne angiveligt alle har baggrund i det guddommelige perfektionerede politiske og sociale system, der er i overensstemmelse med menneskets natur – med andre ord den islamiske civilisation, som masser af muslimer ser den.
Netop muslimer opleves også ofte som meget anderledes og tit som vanskelige i alle former for seksualundervisning og – rådgivning. De udgør desuden Danmarks største minoritet og det er derfor nærliggende at se på hvilke holdninger til seksualitet forskellige grupper af muslimsk opdragede børn og unge præsenterer.
I 1999-2000 interviewede jeg 28 unge om deres syn pĂĄ forskellige emner relateret til køn og seksualitet. Undersøgelsen er ikke publiceret fuldt ud endnu . Det er vigtigt at understrege at undersøgelsen afdækker tanker om køn og seksualitet i miljøer, der pĂĄ forhĂĄnd forventedes at være meget forskellige fra dansk midddelklasses kønsforstĂĄelse………………………………………….

http://www.respektnu.dk/index.php?mod=article&area=1&id=11
“Fuck dig din luder”
Kirsten Damgaard & Torben Hansen
I hver anden sætning lyder det: “luder” eller “bøsserøv”. Den sidste samt flere lignende tiltaleformer henviser til modtageren som den penetrerede bøsse. Især politiet konfronteres med den slags forhĂĄnelser, afleveret af tosprogede drenge, som selv kræver “respekt” i tide og utide.
Birk Christensen, sekretariatschef i Børns VilkĂĄr, opfordrer i Politiken til, at voksne griber ind over for det rĂĄ og seksualiserede sprog, der florerer i ungdomskulturen, og som sĂĄrer mange – især piger.Selvfølgelig skal der gribes ind overfor det grimme sprog. Hvor kommer det fra, og hvorfor breder det sig?

En af inspirationskilderne er rap-musikken fra ghettokulturen i USA. Her brøles eller skriges der ofte om “rape”, og i det hele taget er sproget fyldt med skældsord som “motherfucker” og “son of a bitch”. Disse smukke tiltaleformer er omskrivninger eller direkte oversættelser af mexicanske forbandelser. “Chinga tu madre” og “hijo de puta” betyder henholdsvis “voldtag din mor” og “søn af en luder”..
Som bekendt er spansk det mest udbredte sprog i MĂ©xico, og som bekendt var Spanien i ĂĄrhundreder underlagt arabernes politiske og kulturelle dominans. Islam blev ganske vist nedkæmpet og fordrevet fra Spanien, men tusinder af arabiske ord – bĂĄde høviske og vulgære – overlevede i spaniernes sprog og mentalitet. Selv under borgerkrigen (1936-1939) var den mest fornærmende tiltale ikke af politisk, men seksuel art, og “maricones malditos” – “forbandede bøsser!” – udtrykte den kraftigste fordømmelse af fjenden.
I dag har den sĂĄkaldte kulturberigelse fra muslimsk kædetilvandring tilført hverdagssproget en righoldig variation af nye tiltaleformer. Her er nogle eksempler pĂĄ en stil, der anvendes af de sĂĄkaldt “tosprogede” børn og unge i skolegĂĄrde og pĂĄ pĂĄ gaden , “gĂĄ hjem og pat lort af et æsels røvhul”, “jeg knepper dig, din dansker-røv” (endda sagt af en kvinde til en kvinde ), “din pik er tynd som en blyant” ,”jeg kan se din kones kusse [= hun er en hore ]” og “du sutter pik pĂĄ dit barnebarn”. I hver anden sætning lyder det: “luder” eller “bøsserøv”.
Den sidste samt flere lignende tiltaleformer henviser til modtageren som den penetrerede bøsse. Især politiet konfronteres med den slags forhĂĄnelser, afleveret af tosprogede drenge, som selv kræver “respekt” i tide og utide.Hvor er den islamiske ĂĄndelighed? HvornĂĄr begynder integrationsindustrien at analysere pĂĄ konsekvenserne af den ekstreme macho-mentalitet, der bl.a. kommer til udtryk i denne sprogfornyelse?
http://www.respektnu.dk/index.php?mod=article&area=1&id=12

(“Prostitute on bed” – udholdelig modgift til den vulgære herrefolks-foragt)

Sextrakasserier vanligt bland elever
Hälften av flickorna och nästan lika många av pojkarna på gymnasiet tycker att sexuella trakasserier är ett problem på den skola där de går. 16-åriga Lucy Ychoo anmälde hos rektorn att några killar hade försökt tafsa på henne.
http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_10368694.asp


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.