27
aug
Seneste opdatering: 27/8-05 kl. 2133
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

ikke trykt. “Hellige k√łer kan kun slagtes i f√¶lleskab”:
Forskerne varsler dansk mindretal i Danmark om få år
Forfatter:
Ole Hasselbalch, prof.dr.jur
Af JP 21/8 fremg√•r, at P.C. Matthiessens advarsler om befolkningsudviklingen i 1999 kom som en √•benbaring for politikerne.Det er synd, at denne √•benbaring ikke kom ti √•r f√łr, hvor de samme oplysninger ‚Äď i √łvrigt ogs√• skaffet af fremtr√¶dende forskere – blev offentliggjort via Den Danske Forening. Dengang var der absolut ingen positiv respons.
Derimod skortede det ikke p√• forargelse, afstandtagen og nedrige beskyldninger fra politikere og andre, der pr√¶senterede sig som placeret p√• et helt andet oph√łjet stade s√•vel intellektuelt som med hensyn til ‚ÄĚmenneskesyn‚ÄĚ, ansvarsf√łlelse og humanistisk sindelag.
Der er n√¶ppe nogen af dem, der deltog i oplysningsarbejdet dengang, som forventer nogen tak – for slet ikke at tale om en undskyldning for de svinerier, de blev udsat for. Problemet er imidlertid, at s√•fremt pressen endog i bagklogskabens sk√¶rende klare lys er ude af stand til at se, hvorledes en seri√łs advarsel ser ud, vil politikerne langt mindre v√¶re i stand hertil, og s√• er ulykkerne d√łmt til at indtr√¶de.
N√•r JP-artiklen viger uden om, at der netop fra K√łbenhavns Universitets demografer er kommet en forudsigelse om, at efterkommere af nutidens danske statsborgere mod slutningen af √•rhundredet vil udg√łre en minoritet i samfundet, er det derfor mere end katastrofalt. Denne forudsigelse √¶ndres jo nemlig ikke ved at tilbyde l√¶serne det halmstr√•, det er at p√•st√•, at det blot drejer sig om fremme ‚ÄĚintegrationen‚ÄĚ.
Der er ingen ‚Äď gentager INGEN ‚Äď sandsynlighed for, at det i nogen forudseelig fremtid vil lykkes at indpasse de mange muslimske ‚ÄĚnydanskere‚ÄĚ i en dansk referenceramme. Enhver kan blot med sig selv overveje de holdninger, der er kommet frem selv fra unge formodet velintegrerede muslimer i sammenh√¶ng med begivenhederne i London. Den integration, der fables om, er ikke lykkedes noget steds i verden, og det er mere end overmodigt at tro, at vi er i stand til noget, ingen andre kan.
Det, vi kan vente os ved at blive ved med at finde p√•skud til ikke at sige det usigelige, er et erhvervsliv og et socialt sikkerhedssystem p√• mellem√łstligt niveau samt samkvemsnormer som p√• Balkan og i andre af Islams gr√¶nseomr√•der.
Det eneste, der kan hindre dette, er en politik, som forhindrer indvandrere, der er ude af stand til at indpasse sig i en dansk referenceramme, i at forblive her. Det er at f√łre befolkningen bag lyset, n√•r JP undlader at bem√¶rke denne advarsel, – som for √łvrigt ogs√• er blevet fremf√łrt siden 1980-erne – men henviser l√¶serne til at flyde omkring p√• verdenshavets vilde vover klamret til ordmagi.
SVT¬īs “humor”
på katastrofale afveje:
.SVT driver med terroristoffer i sin nya trailer
Nu får de massiv kritik för inslaget som efterliknar verklighetens terroravrättningar.- Det är helt sjukt. Det är inte kul med avrättningar, säger Ronak Al-Yousifi, 24, vars far kidnappades i Irak tidigare i år.
http://expressen.se/index.jsp?a=427087

det er alts√• snart synd ūüôā

Socialdemokratiet nær historisk lavpunkt
Socialdemokraterne får et historisk dårligt resultat
i en ny meningsmåling fra Gallup. Kun 24,9 pct. af stemmerne står partiet til at få, og det er det laveste niveau i over fem år. Det svarer det til en tilbagegang på to mandater. Målingen er foretaget i dagene efter partiets velfærdsudspil, skriver Berlingske Tidende.
http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2005/08/27/215511.htm

Svensk spor ?
Politiet unders√łger, om der er sammenh√¶ng mellem en mist√¶nkt for brandattentat mod Danmarks ambassade i Sverige og attentatet mod integrationsministerens hjem. Politiets Efterretningstjeneste (PET) og Roskilde Politi unders√łger nu, om der er en sammenh√¶ng mellem anholdelsen af en mand, der bl.a. mist√¶nkes for at st√• bag et bombeattentat mod Danmarks Ambassade i Stockholm, og det uopklarede brandattentat mod integrationsminister Rikke Hvilsh√łjs (V) hjem i juni.
Svensk politi varet√¶gtsf√¶ngslede fredag en 22-√•rig mand, der if√łlge flere svenske medier har tilknytning til en ekstrem venstrefl√łjsgruppe, Global Intifada, som i pressemeddelelser har p√•taget sig skylden for ni politisk motiverede attentater i Sverige de seneste to √•r.
Ved brandattentatet mod ambassaden i Stockholm i januar blev en ambassadebil ant√¶ndt af en brandbombe, samme fremgangsm√•de som ved nogle af de andre attentater i Sverige – og ved angrebet p√• Rikke Hvilsh√łjs hjem i Greve natten til den 8. juni.
http://www.berlingske.dk/grid/indland/artikel:aid=619350

Expressen anmelder Hirsi Ali
hende kan Lawen Mothadi ikke li¬ī:
“Och inte bara hon. Han, barnen, det sociala livet, hela det muslimska
samhället är en enda stor varböld på en i övrigt frisk värld. Om bara islam försvann löste sig allt: inga flygplan på irrfärder, inget bidragsfusk, inga våldsamma pojkar, ingen censur.

Hirsi Alis v√§rldsbild gillas av m√•nga. √Ąven av dem som inte havererat intellektuellt. Det √§r sv√•rt att f√∂rst√•.”

http://expressen.se/index.jsp?a=426905


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.