28
aug
Seneste opdatering: 28/8-05 kl. 1315
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

var N√łrrebros n√¶rpolitistation ig√•r, da jeg k√łrte forbi den (+ en r√łd klat oppe til venstre). Det er n√¶sten r√łrende naivt den stadig ligger der endnu efter oceaner af h√¶rv√¶rk. Jeg skal huske at ta et billede af den om en m√•ned.
Jeg ved ikke hvad det er for en “efter-skole”, der st√•r og blir fotograferet foran. Jeg jeg bem√¶rkede da senere nazi hilsnen ude til venstre, Pia Kj√¶rsgaard fotostaten (n√¶sten midt) og Che guevara tr√łjen. foto ¬© webmaster
Hun nåede at forlade landet
inden hun kom i avisen. Man kan se Ayan Hirsi Ali i SVT 1 Agenda i aften kl.21.15 – og obnline senere: http://makeashorterlink.com/?U291321BB

Hon står högst på dödslistan

РEn fanatisk muslim mördade hennes vän Theo van Gogh. Nu står Ayaan Hirsi Ali, 36, själv överst på dödslistan. I går kväll landade hon i Sverige.- Jag får hatmejl varje dag, säger hon exklusivt till Expressen.

http://expressen.se/index.jsp?a=427283

Mer och mer blir haram

her er kimen til noget man slet ikke t√łr forestille sig. Der er efterh√•nden 153 af denne slags stater i staten, og de √łger eksponentielt. Ordet for det m√• snart udtales klart. Det som alle t√¶nker, men f√• siger : En Riksdags de facto forr√¶dderi mod sit folk. Gennemf√łrt udenom demokratisk kontrol, med al tilg√¶ngelig undertrykkelse af afvigende meninger. Sverige kommer sandelig til at “leve i interessante tider” fremomover. Langt “interesantere” end Danmark.

Friheten krymper för muslimer i förorterna

Barn som inte f√•r lyssna p√• musik, cykla eller dansa. Koranskolor f√∂r sm√•barn, fem dagar i veckan. De praktiserande muslimerna blir allt fler i G√∂teborg. Gudstron skyddar och st√§rker, s√§ger vissa. Andra varnar f√∂r f√∂rtryck: Allt mer blir haram – f√∂rbjudet.I Hj√§llbo och Hammarkullen drivs en m√§ngd koranskolor i f√∂reningslokaler och l√§genheter. De samlar en stor del av de somaliska barnen och ungdomarna, och det √§r inte ovanligt att barn i l√•gstadie√•ldern har koranlektioner fem dagar i veckan, en timme √•t g√•ngen. …… –

En somalisk kvinna ber√§ttar om hur hon kom inflyttande kl√§dd i jeans och t-shirt. Andra somaliska kvinnor kontaktade henne och sa: “Det h√§r √§r Hj√§llbo”. Kvinnorna k√∂pte henne en hijab och l√•ng kl√§nning.

РJag hade aldrig haft sådana kläder på mig i Somalia. Men jag tog på mig dem.Dilshad Hasttyar, kurd från Irak, bor i Hammarkullen sedan tio år. Han är regissör och skådespelare och ordförande i föreningen Sköna konsterna. Han säger att det blivit allt svårare att arbeta med kultur i Hammarkullen.Flickor som själva vill fortsätta med dans, stoppas av sina pappor. Moralreglerna, med eller utan grund i islam, har blivit strängare. Mer och mer blir haram. Dilshad tycker att Hammarkullen börjar likna Saudiarabien.

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=230505

Malm√ł ?

det er bare at f√łlge med her, for dem der har s√łrget for en frisk forsyning af lykkepiller:

√Ąnnu en v√•ldt√§kt i Malm√∂ inatt
En 22‚Äď√•rig kvinna v√•ldtogs natten till s√∂ndag utanf√∂r ett dagis p√• S√∂dra Parkgatan n√§ra Folkets Park i Malm√∂ av en ok√§nd man i 25‚Äď√•rs√•ldern. Polisen har inga sp√•r efter g√§rningsmannen. Detta var den andra utomhusv√•ldt√§kten i Malm√∂ den h√§r helgen.

25‚Äď√•rig man knivskars i Malm√∂ inatt
En man i 25-√•rs√•ldern knivskars flera g√•nger i br√∂stet strax f√∂re klockan tv√• natten mot s√∂ndag p√• Stensj√∂gatan i Malm√∂. Offret kunde sj√§lv namnge g√§rningsmannen ‚Äď en k√§nd v√•ldsverkare ‚Äď som √§r anh√•llen i sin fr√•nvaro.

MALM√Ė: Kvinna brutalt r√•nad i morse. En kvinna fick sina t√§nder utslagna och r√•nades p√• pengar och mobiltelefon i R√∂rsj√∂parken i Malm√∂ i morse vid halvsex‚Äďtiden. Kvinnan togs omhand av ambulans p√• V√§rnhemstorget och f√∂rdes till sjukhus.
√Ąldre man misshandlad av ton√•ringar. Polisen jagade fyra eller fem pojkar i 14‚Äď15-√•rs√•ldern efter att de skulle ha misshandlat en √§ldre man p√• M√∂llev√•ngsgatan vid 23-tiden p√• l√∂rdagskv√§llen.

http://sydsvenskan.se


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.