29
aug
Seneste opdatering: 29/8-05 kl. 1939
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

foto © webmaster

eller 2 måneders:
“Frankofil petit-journalistik”
“Afdanket hippe-vrøvl”
Tøger Seidenfadens, reklamedrengene og Richard Floradia tilhører samme “segment”.
Morsomheden ligger muligvis i det dyre skud i foden.Hvad siger Politikens målgruppe ? Sygeplejersken på Bispebjerg hospital, socialrådgiveren på Nørrebro ? Skolelæreren på Amager? – Har reklamebureauet bestilt plads som nabo til Dansk folkepartis ledelse?
(Eks. på Politikens selvmål: der gik over en uge efter terrorangrebene i London, inden Politikens engang berømte kronik under Harald Mogensen, kunne bekvemme sig til at handle om andet end litterære spidsfindigheder, strapudemaj og samlivsproblemer)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.