23
maj
Seneste opdatering: 23/5-07 kl. 0227
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

lad os slutte dagen med musik. Min jødiske hjemmelsmand fortæller hun er en trosfælle. Ikke noget jeg bemærker, men sĂĄ er der Gudskelov andet man lige akkurat fanger med sit sløvsind………studieversionen er her.

“En snegl med to følehorn”
kaldte Gustav Wied den dengang nybyggede Ordrup Kirke. Da det nu er Wied, skal man mĂĄske lige læse det igen………….foto © Snaphanen

Bestyrtelse i Folketinget

Over Krarups sammenligning af Koranen og Mein Kampf. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvor mange folketingsmedlemmer der faktisk har læst det to bøger. Jeg læste den sidstnævnte, dengang den kom pĂĄ dansk, en germansk svulstighedsprøvelse som selv ikke Lou Andreas-SalomĂ© s erindringer om interessante boy friends kan konkurrere med. Jeg er ikke sĂĄ sikker pĂĄ at Krarup ikke ved hvad han taler om. F.eks. mente bĂĄde Henrich Himmler og Albert Speer at “den krigeriske islam” ville være meget bedre for “germanerne”, end kristendommens “slaphed og tolerance”. Sympatien er som bekendt gensidig, at dømme efter Mein Kampfs salgstal i den muslimske verden.

Folketingsmedlemmer kan indhente det forsømte online her – hvis de synes deres liv er langt nok til en sĂĄ dĂĄrlig, men betydningsfuld en bog. De kan ogsĂĄ bare kagle videre som vanligt og føle sig igennem. Personligt tror jeg ikke at “Min Kamp” er den sidste gang et stykke opblæst, militant triviallitteratur ændrer historiens gang.

Krarup sammenligner Koranen med Mein Kampf

Flerkoneri i Danmark
Endnu et skridt nærmere Marianne – so ein Ding mĂĽssen wir auch haben – Jelved´s idealsamfund. Nogle feminister vil ophidse sig – det vil gĂĄ over, og de vil igen stemme pĂĄ partier der vil forære landet væk, selvom de har ringe fremtidsudsigter. Og Gerner Nielsen vil fĂĄ stof (!) til nye happenings:
I indvandrermiljøerne er flerkoneri langt fra unormalt. Familiestyrelsen kender til fænomenet, der ifølge jobkonsulent ligefrem er i fremmarch.
“Jeg er en fyr, som er lykkelig gift og søger en kone nr. 2.”
På ægteskabsbureauet Zawaj.dk leder gifte muslimske mænd efter flere koner.
Mændene omgår typisk de danske regler, der forbyder flerkoneri, ved at lade en imam stå for bryllup nummer to.
Ifølge Mohammad Rafiq, jobkonsulent i Københavns Kommune og integrationsdebattør, er antallet stigende.
– I København er der eksempelvis et sted, hvor den ene familie – mand, kone og børn – bor i en lejlighed sammen. I lejligheden ved siden af bor kone nummer to med det andet sæt børn.

JP. dk

Public service ?

snarere et reservat og et beskyttet værksted:

StĂĄhle skriver att SVT 1:s tittarsiffror befinner sig i fritt fall och att endast 16 procent av tittarna valde TV1 under april mĂĄnad i ĂĄr – ett tapp med 13 procent.TV2 lĂĄg pĂĄ en ännu lägre nivĂĄ, 12 procent av tittarna.

Kurt Lundgren

Christiania kandidat til Nordisk Råds Miljøpris
Fristaden Christiania er en af kandidaterne til Nordisk Råds Natur- og Miljøpris. Sammenlagt konkurrerer 29 kandidater om prisen, som er på 350 000 danske kroner. Det er trettende gang, at Miljøprisen uddeles.
I begrundelserne for Christianias kandidatur til prisen betones det, at miljøhensyn var i fokus allerede da fristaden blev etableret i 1971. Fristaden er bilfri, og opfindelsen af Christianiacyklen har bidraget yderligere til at fremme bilfriheden i hele København.

Nordisk RĂĄd

Sheikh Muhammeds Eurabia
Af Helle Merete Brix, Journalist og Forfatter
FORLEDEN kunne man her i avisen læse en artikel med den glade overskrift ”Sheikh Muhammed finder tegnebogen frem”.
Artiklen handlede om, hvordan Dubais hersker og premierminister Muhammed bin Rashid al-Maktoum vil pumpe 10 mia. kr. i en stiftelse, der skal gøre noget for at højne forskning og uddannelse, også for kvinderne i den arabiske verden. Det lyder jo vældigt godt, og man kan få det indtryk, at Dubais hersker er en fremsynet og moderne mand.
Hvad der er mindre kendt i Vesten er, at den styrtende rige Maktoum-familie spiller en ikke uvæsentlig rolle i islamiseringen af Europa.
Det er således Maktoum-familien, der poster penge i en af Det Muslimske Broderskabs vigtigste institutioner i Vesten: Det Europæiske Råd for Fatwa og Forskning.
Når Fatwarådet, der tæller omkring 30 fundamentalistiske imamer fra blandt andet Saudi-Arabien, Sudan og Europa med mellemrum mødes og lægger råd op i en europæisk storby, er det Maktoum-familien, der har betalt rejser og ophold for alle de lærde herrer.
Dansk deltagelse
I rådet sad indtil for et par år siden i øvrigt den danske imam Muhammed al-Barazi, der i forbindelse med balladen om Muhammed-tegningerne var aktiv i at hidse Mellemøsten op mod Danmark og denne avis.
Maktoum-familien giver også penge til muslimbrødrenes bastion i Frankrig, Unionen af Frankrigs Islamiske Organisationer, der er en af de største islamiske organisationer i Europa.
Ligesom Maktoum-familien bekoster Fatwarådets tilholdssted, en pragtmoské i Dublin, en islamisk universitetsafdeling i en lille by i Skotland, moskébyggeri i Rotterdam m.m.
Propagandamaskine
Når et stigende antal unge muslimer i dag vender sig væk fra værdier som ytringsfrihed og ligestilling og i stedet går ind for kvindeundertrykkelse og sharialovgivning, behøver man ikke spekulere så meget på, om det skyldes europæernes ondsindethed og racisme.
Man skal løbe stærkt, hvis man vil hamle op med den propagandamaskine, som ikke mindst med enorme pengesummer fra Saudi-Arabien og De Forenede Emirater blev kørt i stilling allerede for mange år siden.
Inden for de næste årtier forvandler blandt andet sheikh Muhammeds penge formentlig Europa til Eurabia.
Det kan man så mene var ganske fremsynet af ham, men måske knap så fremsynet af europæerne ikke at have været opmærksom på det.

JP.DK

Hilsen fra Londonistan!

Det kommunale Thornley Heath Leisure Centre i Croydon, London, har siden efterĂĄret 2006 indskrænket den offentlige adgang til dets svømmehal, sĂĄledes at lørdag eftermiddag er reserveret for muslimske mænd og søndag formiddag for muslimske kvinder. Englændere, dvs. de vantro, der mĂĄtte ønske at anvende svømmehallen pĂĄ samme tidspunkt, mĂĄ kun gøre dette, hvis de er iført den efter islamske forskrifter korrekte badedragt – og naturligvis med streng adskillelse af kønnene. De nye regler kræver, at vantro mænd, der kunne tænke sig at tilbringe lørdag eftermiddag i svømmehallen, skal være iført badebukser, der dækker navlen og knæene – alt andet vil nemlig være en provokation mod de rettroende! Vantro kvinder mĂĄ vente til om søndagen og da kun gĂĄ i vandet, hvis de er iført sĂĄkaldte badeburkhaer, dvs. de er tildækket fra hoved til ankel! Forsøg at svømme i dette udstyr uden at drukne! De britiske lokalbeboere er af gode grunde ude af sig selv. Helsecentret er det eneste i Croydon og yderst populært. Det bør bemærkes, at der faktisk ingen protester har været imod, at svømmehallen anvendes af de muslimske medborgere, og disse kan klæde sig som de vil, men – argumenteres der fornuftigt – de har værsgo’ at anvende svømmehallen sammen med alle andre. Alligevel har mange allerede resigneret og opsagt deres medlemsskab, andre er pĂĄ vej. Ikke desto mindre synes den lokale muslimske menighed, at det nye arrangement fungerer perfekt. For nĂĄr det kommer til stykket, har muslimerne vel samme ret til at svømme som de vantro, og deres repræsentanter i Croydons byrĂĄd jubler: »Det er os magtpĂĄliggende, at sĂĄ mange mennesker som muligt anvender vores ‘dhimmi’, svømmehal, regelmæssigt. ‘Moslems only’-perioderne i weekenden er en stor succes og godt besøgt«. Mon de er klar over, at de hermed faktisk er med til at lukke hallen – eller ogsĂĄ arbejder de pĂĄ helt at overtage den? Groft sagt fristes til denne konklusion: England er godt pĂĄ vej til at blive den første provins i fremtidens Eurabien.

Sven Hakon Rossel, Groft Sagt, Berlingske

Ny muslimsk organisation
Her er nogle ex. muslimer der kan vække Sverige – og som SR ikke er helt forelskede i. Moderatorer mĂĄ inviteres, bla Komitteen mot Islamofobi:
”Vi har lämnat religionen!” För medlemmarna i det nybildade Centralrådet för ex-muslimer i Skandinavien fanns ingen annan utväg för att slippa leva under förtryck. Organisationen kritiserar bland annat media och politiker som dom menar alltför mycket har gått politiska islamisters ärenden. Men behövs en sån här organisation i Norden? Eller bidrar den bara till att ytterligare polarisera debatten?
Studio Ett
audio23 minutter
Islamkritik Blogspot.se

Europe’s culture war
Europe is in the middle of a three-way culture war, between the defenders of traditional Judeo-Christian morality, the proponents of secular hedonism and the forces of Islamic Jihadism. In Western Europe, the fight between Christians and secularists is all but over. The secularists have won. Now, the religious vacuum left by the demise of Christianity is being filled by the Muslims. Since one cannot fight something with nothing, the European secularists are no match for Islam.

Paul Belien Washington Times

Arne Ullum

fra BT indgĂĄr klogeligt forlig med Morten Messerschmidt, hvorefter han gĂĄr pĂĄ TV og gentager det han har sagt hele tiden. Har det Berlingske Hus ikke problemer nok i forvejen ?
DR 2 Deadline – video

Abdul Wahid Pedersen som ung. Hvad siger du sĂĄ ?


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.