3
jun
Seneste opdatering: 3/6-07 kl. 0713
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

svensk presse har disse hver dag, adskillige. Anonymiserede selvfølgelig. Etnicitet er “irrelevant”. Det er sĂĄdan en terror vi kommer til at vænne os til. Kan muligvis begrænses af meget hĂĄrde straffe, mĂĄske. Dansk presse mĂĄ holdes fast pĂĄ ikke at anonymisere denne terror.
To brødre jagtet og gennemtæsket
15 mænd i Svendborgs natteliv tævede brødre med blandt andet bæltespænder. To er fængslet efter overfaldet.
To brødre, der fejrede fødselsdag på Bowl Inn i Svendborg, blev natten til i går jagtet og gennemtæsket med blandt andet bæltespænder af 15 mænd.

Der var tilsyneladende tale om grov og meningsløs gadevold, hvor ofrene ikke kender deres overfaldsmænd. Den værst medtagne af de to brødre brækkede højre hĂĄnd. To af de formodede voldsmænd pĂĄ 18 og 19 ĂĄr – ogsĂĄ brødre og af arabisk oprindelse – blev i gĂĄr varetægtsfængslet, trods deres noget afvigende forklaring.
Fyens dk
(* Sverige, Anmeldte 2006: Misshandel inkl. grov 77. 019)

Pascal Bruckner:’Re-Arming’ Europe
The Old World needs an intellectual revolution to meet the challenges ahead.

-“Europe does not need to blush because of its history. Here is a civilization which raised itself up from the apocalypse of World War II, representing today the peaceful marriage of strength and conscience–it may indeed walk with head held high, serving as an example to other nations.
The time has come for a new generation of political leaders to mentally re-arm Europe, to prepare the Union for the confrontations which will soon be coming. We need a veritable intellectual revolution if we do not want the spirit of penitence to stifle in us the spirit of resistance–to give us up with bound hands and feet to the fanatics and the despots.”

Opinion Journal
EUROPA! RYCK UPP DIG, VAR STOLT

“I Sverige skräms kritiker av islam till tystnad
artikler som denne forekommer så sjældent på DN Debatt, at idag kun kan opfattes som et alibi for DN´s pluralisme. Ikke desto mindre :
Statsvetaren Lisbeth Lindeborg om svensk konfliktskygghet kring islam:
Till skillnad frĂĄn vĂĄra grannländer och stora EU-länder sopar Sverige obekväma frĂĄgor under mattan. Sverige hör till de länder i Europa som präglas av en snedvriden och konfliktskygg debatt om islam. […] Detta är särskilt olyckligt eftersom FN:s rĂĄd för mänskliga rättigheter nyligen antog en resolution som i princip förbjuder kritik av islam. Resolutionen är en skandal, eftersom FN-rĂĄdet borde veta att mänskliga rättigheter är till för att skydda individer, inte skydda religioner.
I jämförelser som jag kunnat göra i Europa måste jag tyvärr konstatera att Sverige hör till de länder som inte bara sopar de ytterst viktiga men obekväma frågorna under mattan utan även utmärker sig för en snedvriden debatt till skillnad från diskussionen i Frankrike, Tyskland, Nederländerna, Danmark och även Norge som är mer öppen, framtidsinriktad och upplysningsfrämjande. I Sverige attackeras företrädare för en konstruktiv kritik av islam och de utpekas som islamofober i syfte att försöka skrämma dem till tystnad. Detta provinsiella debattklimat präglat av konfliktskygghet och bakåtsträvande tendenser återfinner jag ingen annanstans i våra grannländer.
DN debatt
Censurkramande kulturrelativister får en välkommen känga
Lindeborg har tidligere demonstreret sin civilcourage:
“Militant islamism utgör den tredje totalitarismen”

Slave to fashion

Photos of Iranians under attack by Islamic regime’s guards for improper clothing

More photos of Islamic dress code enforcement

Video of woman being arrested as part of the dress code crack down

Video of another woman being kickd into a police car for wearing her hijad “incorrectly”

Video of Tehran university student protesting dress code and being accosted by a disciplinary guard


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.