7
jun
Seneste opdatering: 7/6-07 kl. 0729
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

nu er jeg ganske vidst fra den tid, hvor “kreativ” hed “skabende”, “innovativ ” hed “opfindsom”, og “pĂ„ nuvĂŠrende tidspunkt” hed “nu”. Men det skal ikke skille os ad. Bare det gĂ„r godt for KĂžbenhavn, og det gĂžr det :

»KÞbenhavn er rykket fra resten af landet mÄlt pÄ vÊkst i BNP per indbygger« kunne Berlingske Tidende fortÊlle 30. maj 2007. En overskrift der dÊkker over, at hver enkelt kÞbenhavner har forbedret sin produktivitet med hele 37 procent siden 1993. En vÊkst, der bringer KÞbenhavn op pÄ en flot placering som den nÊstrigeste region i Europa, kun overgÄet af det indre London. En vÊkst, der blandt andet skyldes, at 47 procent af de arbejdende kÞbenhavnere allerede tilhÞrer den kreative klasse mod gennemsnittet pÄ 37 procent for hele landet.

De kreative vil haÂŽ KĂžbenhavn

Ubetinget udvisning af landet
hvis de kendes skyldige, statsborgerskab eller ej. Det mÄ vÊre udgangpunktet for systematisk terror og sexuelle overgreb pÄ mindreÄrige. Her er islams kvindeforagt og foragten for vantro gÄet i spÊnd og har gjort ren sadisme mulig. HÊld dem ud med hovedet fÞrst, hvis de blir dÞmt !
Pigerne kan passende sende deres erstatningskrav til de egentligt skyldige : SR regeringens medlemmer og dens stĂžtter:

Tvunget Til svinsk sex
Ofre for Arabiske mĂŠnd:
Tre purunge piger voldtaget og truet til gruppe-sex, som blev filmet .Under et hemmeligt retsmĂžde i SĂžnderborg mandag har tre helt unge kvinder bag lukkede dĂžre berettet om, hvordan isĂŠr to arabiske mĂŠnd under tvang har udsat dem for grove seksuelle krĂŠnkelser, som i flere tilfĂŠlde er blevet filmet. [..]

16-Ärig voldtaget af syv pÄ stribe
Af frygt for repressalier fra navngivne mĂŠnd har de dog ikke fortalt alt til politiet og ikke anmeldt alle krĂŠnkere, fortĂŠller L, der en overgang fik ordineret stĂŠrke psykofarmaka til at dĂŠmpe sine angstanfald.
– De har filmet os, mens vi grĂŠdende er blevet voldtaget eller har udfĂžrt oralsex.
– MĂŠnd, der gĂžr den slags, er hĂ„rde og kan finde pĂ„ det vĂŠrste for at straffe os, siger L og fortĂŠller, at hun f.eks. ikke vover anmelde syv mĂŠnd, som pĂ„ skift tiltvang sig samleje med hende, da hun var 16 Ă„r, pĂ„ et kollegievĂŠrelse i SĂžnderborg.
LĂ„st inde til oral-sex i ti timer
IfÞlge Ekstra Bladets oplysninger vil politiet i fÞrste omgang krÊve de to anholdte fÊngslet pÄ grundlag af isÊr ét konkret tilfÊlde af grovkornet sex-tvang. De to piger L og D fortÊller, at de i april 2005 sammen med pigen C blev lÄst inde og holdt fanget som sex-slaver i otte-ti timer af de to sigtede. Det skete pÄ et kollegium i SÞnderborg, hvor den 32-Ärige og den 34-Ärige lÄste dÞrene og under trusler pressede de tre teenagepiger til oral-sex, som desuden blev filmet. (Ekstrabladet)

” MĂ„ngkulturen en fĂ€lla för franska kvinnor “
“VĂ„rt budskap som utgĂ„r frĂ„n vĂ„rt hus hĂ€r – det var en tom stormarknad som vi fick ta över – Ă€r det blandade samhĂ€llet. Vi vet genom erfarenheter frĂ„n de europeiska lĂ€nderna att det mĂ„ngkulturella konceptet inte fungerar. MĂ„ngkultur ger upphov till segregerade samhĂ€llen och kommer att leda till apartheid som i Sydafrika. Men det franska samhĂ€llet med sina grundprinciper Ă©galitĂ© (likvĂ€rdighet) och laicitĂ© (sekulĂ€r) ger möjlighet till integration i ordets rĂ€tta bemĂ€rkelse.” […]
Senare lÀser jag i NPNS mÄnadsblad. DÀr beklagar Amara att sÄ mÄnga vÀnsterintellektuella inte kommit till medvetande om kulturrelativismens inhumana följder. Och hon analyserar orsaken till det förtryck som unga kvinnor i religiöst prÀglade samhÀllen utsÀtts för:
“I Guds namn beslöjar, dödar, brĂ€nner och stenar man.”
Lisbeth Lindeborg: Det blandade Paris

“Hjerternes aften” – VelgĂžrerne i VanlĂžse
VanlÞse lokalavis fra d. 7. juni meddeler, at forhenvÊrende statsminister Poul Nyrup med ÊgtefÊlle Lone DybkjÊr har gÊstet Café Boyd i VanlÞse, hvor Det Radikale Venstre inviterede til mÞde.
Her forklarede Nyrup, at “det var De Radikale og Socialdemokraterne, der skabte den velstand, som vi har i dag…”
Glem alt om de ansatte i hĂ„ndvĂŠrk, industri, service, fiskeri, landbrug o.s.v. De kontante vĂŠrdier, der er grundlag for danskernes tilvĂŠrelse, leveres nemlig af oppositionens politikere – velgĂžrere som Nyrup og DybkjĂŠr. Denne nationalĂžkonomiske erkendelse fortjener at blive udspredt til andre end borgerne i VanlĂžse.
Gorm Strandvang.What A Pity London Isn’t Islamic (Yet)
A quote (not a joke) from Michael Hodges in Time Out London, 5 June 2007
An Islamic London would be a better place. […] Alcohol is haram, or forbidden, to Muslims. As London is above the national average for alcohol-related deaths in males […] turning all the city’s pubs into juice bars would have a massive positive effect on public health. […]
‘The world is green and beautiful,’ said the prophet Muhammad, ‘and Allah has appointed you his guardian over it.’ The Islamic concept of halifa or trusteeship obliges Muslims to look after the natural world and Muhammad was one of the first ever environmentalists, advocating hima – areas where wildlife and forestry are protected. So we could expect more public parks under Islam […]
If Islam became the dominant religion in London […] this could have a revolutionary effect on educational achievement and, perhaps just as importantly, general levels of discipline and self-respect among London’s young people. […] Application of halal (Arabic for ‘permissable’) dietary laws across London would free us at a stroke from our addiction to junk food, […]
Each Muslim is obliged to pay zakat, a welfare tax of 2.5 per cent of annual income, that is distributed to the poor and the needy. If the working population of London, 5.2 million, was predominantly Muslim this would produce approximately £3.2bn each year. More importantly, everyone would be obliged to consider those Londoners who haven’t shared their good fortune. London would become a little less cruel.

Brussels Journal

Mikael Wiehe fÄr pris för pölseattacken
Han kallade danskarna för pölsefascister – inför kungen och drottningen.

Proggartisten Mikael Wiehe har utsetts till Årets republikan. Tydligare Ă€n sĂ„ kan bristen pĂ„ kandidater inte illustreras.

StĂžt Uriasposten
mod en grĂžnskolling der har fĂ„et for fĂ„ skulderklap, en politisk modstander som truer og tror han har en sag. Giv Knud Brix, Nyhedsavisen hvad han ber om : gĂžr ham til grin ! og hjĂŠlp Kim med penge, hvis det skulle blive nĂždvendigt. BrixÂŽ “samtaleform” bliver den den knĂŠsatte i “det nye Danmark” – nemlig samtalen gennem advokater. En decideret uskik.
Uriasposten under angreb

Netop modtaget: Betal Kr. 5.408 eller
 Dansk Journalistforbunds advokater forfþlger dig

“KĂŠre herr Knude Brix
Hvis Kim betaler , hver en daler, sĂ„ brug dem da pĂ„ tudekiks”
kommentar pÄ Nyhedsavisen

update : pengene strÞmmer ind til Uriasposten pÄ Danske Bank: Reg. nr. 3636 / Konto nr. 3636143553.
TrÊkker Brix sig, hvad han desvÊrre nok gÞr nÄr han har fÄet tÊnkt sig om, gÄr de til en fond for bloggere.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.